Няма да вдигат цената на парното. Две седмици без топла вода в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:40 / 10.09.2004
1366
През този отоплителен сезон цената на топлоенергията няма да се променя. Това съобщи шефът на Държавната комисия за енергийно регулиране Константин Шушулов. Комисията обсъди предложенията на топлофикационните дружества за цените на топлоенергията за промишлеността. По време на заседанието проф. Шушулов е отправил предупреждение пред шефовете на топлофикации, че ако топлофикацията не стане удобна за населението и за промишлеността, тя ще бъде изместена от природния газ и ще бъде много жалко, ако тръби и инвестиции останат заровени в земята. Абонатните станции и тръбопроводите в страната, с изключение на София, са 100% подменени, а дружествата отчитат същите разходи. В началото на октомври ще бъде готова новата рамка, в която ще бъдат записани изискванията към топлофикациите и периодите, в които цените ще останат постоянни.

Напомняме на читателите, че тази нощ Топлофикация спира топлата вода за профилактика на съоръженията. Режимът ще продължи до 24 септември.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).