ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Няма излизане от Кючука, тапата е огромна, шофьори питат кмета откъде да минат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:24 / 17.09.2024Коментари (16)11067
За голямо задръстване в "Кючук Париж" информират тази сутрин пловдивчани. По думите им тапата е по цялата улица "Даме Груев" и стига до надлез "Родопи". Това се случва на втория учебен ден, когато хиляди родители вече сутрин карат децата си на училище.

"Няма минаване. По–добре слезте и пийте кафе, докато се източи колоната", съветва шофьор, попаднал в жестокото задръстване. Негови колеги предлагат на тези, които не са тръгнали, да предпочетат "Коматевския възел".

Шофьори обаче коментират, че и там задръстването е огромно. Гражданите питат кмета на Пловдив Костадин Димитров какво да правят. Според тях циклограмите на светофарите не са пренастроени така, че поне малко от малко да облекчат движението.

"Има какво да се направи, за да се облекчи трафикът, но от общината не са го направили", ядосват се пловдивчани и питат:

От Общината правили ли са среща с Пътна полиция, за да намерят решение, след като се знаеше какво ще стане след първия учебен ден?

Въоръжете се със здрави нерви и шофирайте разумно!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Уважаеми съграждани и съкварталци, в олшинството коментари сте прави, но защо не погледнем първо себе си. И съграждани и селяци шпорят в дясна лента на Д.Груер защото е празна, а ние леваците чинно се престрояваме в лява за завоя пред надлеза. Оказа се, че те, отворените от дясна лента правят ляв завой и те натискат да ги пуснеш сякаш си им длужен. Е, такива питекантропи какво заслужават? Относно кметовете. За големия ОК, но на Кичука ми се вижда свестен и поне се виждат резултатите. Направи един паркинг, сега прави втори за краткото време. Не ми е никакъв и не го защитавам, но това са факти. За КАТ не ми се говори, там си седят още в 80-те години на миналия век и никой не е в състояние да промени нещата. и последно Яни Митев не е хубаво така да обобщаваш и обиждаш. Аз самия тук съм роден в Кичука и 55 год. живея тук. Да не се окаже, че ти си по-селяк и по-некадърен от кмета. Ако не съм прав, кандидатирай се за кмет и аз ще съм първия дето ще гласува за теб. До сега в листите никаде не съм срещал това име. Така че споко.
+1
 
 
На избори са първи....сега питат.....и какво очакват да им отговори????...СТАНАХ КМЕТ И ЩЕ РАЗПИСВАМ НА ВСЕКИ ДА КОПАЕ И ДА СНАСЯ.....това ли да им каже???....ХАХАХАХА.....и аз да съм ,разкопавам всичко и всички общински места ми давам за блокове.....ХАХАХАХА.....и аз се изнасям на МАРС....БОЛИ ГО КМЕТА,ЧЕ БАЙ АСАНЪ ОТ СМОЛЯН И ХАСКОВО ЩЕ ЗАКЪСНЕЕ ЗА РАБОТА....МИ ИМА ГЛОБИ...,ЩЕ ПЛАЩАТ....ХАХАХАХА.....ДА СТАНЕ В 6 И ДА ТРЪГВА....ДО 8 ЩЕ ИДЕ
-1
 
 
Ще плачете за Тотев, ама човек разбира какво е загубил чак когато го загуби. С всичките си недостатъци, той се оказа най-читавият кмет. И въпреки, че съм СДС-ар, не мога да си изкривя устата и да не призная, че като ги почнеш от Чомаков, през Гърневски, и накрая за капак Зико (Славчо също се доказа като некадърник, което беше странно, защото в Тракия си го харесваха), всички са хвани единия, блъсни другия. Преди Тотев градът беше заспал в летаргия след безумната реституция. След Тотев тръгна отново надолу с все повече проблеми. Нямам надежда откъде ще дойде по-свестен кмет. То трябва първо да се докаже някъде, а не да слушаме пак лакърдии.
+1
 
 
В момента разговора е за гр. Пловдив. В с.Войводиново , няма задръствания до училището.
0
 
 
Същият блокаж е и всяка сутрин вече на излизане от с.Войводиново...Децата не могат да стигат до училище в нормално време, заради затвореното Брезовско. Няколкото прелеза съвсем блокират влизането в града. И всичко това заради разкопки...Всичко Мара втасала, останаха й разкопките да оправи...Ненормално е хората да не могат да излезнат сутрин от населеното си място!!
+3
 
 
Няма как да е по-различно при липсата на реален обществен транспорт. С тези прогресиращи нива на общинска некомпетентност до няколко години в Пловдив ще е опасно да се живее. Медицински кадри не лисват, може би трябва да се откриват още болнични корпуси. Задават се много алергии и заболявания от мръсния въздух, безводие, епидемии от несмогващата канализация, стрес, неврози и психични отклонения. За травматизма от пътните инциденти по-добре да не говорим. Жалко за огромния потенциал, но електоратът тук принципно не обича хора, които са интелигентни, предприемчиви, морални и с лична позиция. Дойде време, когато селца и малки градчета ни слагат в малкия джоб в това отношение, но още през соца Пловдив си беше площадка за провинциални политически парашутисти. Така и не променихме това.
+1
 
 
..а докато пиете кафе и чакате тапата да изчезне, направо пеш можете да стигнете там, където сте тръгнали.
+2
 
 
Селяци сами си ги избирате такива кметове. Стойте си в кичука и не мрънкайте. Едни селяндури гласуват на избори за друго подобни - резултата е на лице.
В сайта ли е проблема или просто са ми спрели коментарите незнайно защо
+3
 
 
Всяка сутрин ще е така. Няма излизане от район Южен. На всички изходи е тапа - Коматевския възел, надлез Родопи, Околовръстното. За полудовършения Модър-Царевец няма смисъл да се коментира. То по принцип трафика там е малко. НЕ трябваше да се затваря Бетонния мост преди да се пусне пробива на гарата (макар от южната страна да са малки улици и да е малко недомислено и това). Но все пак това са ГЕРБ-ерастките кметове и техните калинки. Идеята им е само да се усвоят едни пари, а не и да се работи за благото и развитието на града и гражданите. И къде са КАТ в цялата картинка - зад някой храст сигурно с триногата. Тези задръствания и тапи изнервят шофьорите и за това ще зачестяват агресивните прояви между тях (защото някои и без това са нагли и засичат и отнемат предимство и т.н.). А също така се наблюдава, че в момента, в който някой се измъкне от тапата и дава газ (сякаш ще може да навакса закъснението си) и започва да кара опасно, и именно там може да се намеси полиция и КАТ - да са в трафика поне да наблюдават и санкционират.
+2
 
 
Костадично се появява само по откривания. Кога ще му видим очите на разкопките в Южен. неак дойде да Ал. Стамболийски да види, какво се слува или по-точно какво не се случва. Разкопано, зарязано и необезопасено. На всякъде разхвърлени материали и опасни предмети в ръжда. Въпрос на време е някое дете да пострада, че дори и възрастен
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Новак Джокович идва в България
Борба за влияние в Близкия Изток
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: