Няма връзка с автогара "Юг"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:13
5345
Граждани са в поредния транспортен капан, но този път е свързан с междуградската линия Пловдив - София, научи Plovdiv24.bg.

В рамките на няколко дни на редакционния ни телефон получаваме обаждания относно невъзможността хората да се свържат с автогара "Юг" и да получат адекватна информация за разписанието на автобусите. 

"От три дни не мога да се свържа с нито една от автогарите в Пловдив. Знам, че те са частни, но нито е актуален номера, нито човек може да се свърже. Просто е кошмарно. 

Звъня на автогара "Юг". Там никой не вдига. Започнах да звъня и на другите автогари с надеждата, че все пак някой ще ми вдигне и ще ми се даде актуален номер. Никой по веригата не си върши работата. Пълен хаос е. Позвъних и на директора на община Пловдив отговаряш за транспорта, но и там никой не ми вдигна. Била съм държавен служител и знам, че това е недопустимо. Просто не знам на кого да се обадя да получа адекватна информация", оплака се жена пред нас.

Репортер на Plovdiv24.bg се опита да се свърже с единствения публичен номер на автогара "Юг", но без успех. Непрестанно абоната даваше заето и повикването не беше прието. 

Припомняме, че фирма "Меритранс - 2002 ЕООД" вече превозва пътници между Пловдив и София. Интересното бе, че този и в техния сайт няма информация за разписанието на автобусите. 

През юни Ангелов разясни, че графика на автобусите няма да бъде е променено. Фирмата му ще пътува в сутрешните часове, а следобед пътниците трябва да използват услугите на "Карат С".

Така хората остават в задънена улица и са принудени в 21 век да ходят лично по автогарите, за да разберат кога могат да пътуват.

Виж коментарите (0)

Още по темата (12):
25.06.2024 Обособиха ново място за продажба на билети за София
21.06.2024 Транспортният хаос с пътуването между Пловдив и София започва да се
разплита
20.06.2024 Дошков заплаши, че ще затвори и трите автогари в Пловдив: Обезглавиха ни!
20.06.2024 "Хеброс бус" спря всички автобуси от Пловдив до София и обратно, хората в неведение!
09.08.2021 Пътничка: Почувствах се безкрайно унизена!
30.12.2020 Удължиха договорите и на междуградските превозвачи от Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...
Край на научната фантастика, наречена удвояване на пътя Асеновгра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).