Няма заподозрян за убийството на Самуил Лазаров от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:29 / 19.03.2013
2480
Няма заподозрян за убийството на Самуил Лазаров от Пловдив. 88-годишният пенсиониран агроном бе открит мъртъв в жилището си на улица "Младежка" в неделя по обед. На страшната гледка се натъкнала дъщерята на възрастния човек, която отишла да занесе храна на баща си.

Апартаментът бил опръскан с кръв, а по главата на стареца имало множество наранявания, нанесени с тъп предмет. Външната врата била заключена, по нея нямало следи от взлом.

Окръжна прокуратура образува дело за убийство срещу неизвестен извършител. Информациите, че има заподозрян по случая, са абсолютни спекулации. Такъв до момента няма, каза говорителят на магистратите прокурор Галина Андреева.

Не се знае дали извършителят, ако той е бил един, е задигнал нещо от жилището на Лазаров. Няма реална причина за зверството, коментираха пък от полицията.

Агрономът не е споделял със съседи да е бил притесняван от нещо или притискан от някого. Комшиите не са чули викове, нито пък са видели подозрително или непознато лице да посещава дядото. Те се вайкат, ужасени от станалото и споделят, че само ден преди да стане трагедията Лазаров слизал да подрязва в градинката храстите.

Чака се да излезе съдебно-медицинската експертиза. Полицията продължава да нищи случая.



Източник: БЛИЦ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера
Днес спират движението по част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Демонстрации на американски автомобили в Пловдив учат как да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).