ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ОД МВР Пловдив отчете дейността си за 2012-а
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 18.02.2013Коментари (0)1537
© Plovdiv24.bg
ОД МВР Пловдив отчете дейността си за изминалата 2012-а година. На анализа присъстваха министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, директорите на главни дирекции "Борба с организираната престъпност" и "Национална сигурност" главен комисар Станимир Флоров и главен комисар Ангел Антонов. Официални гости бяха и кметът на Пловдив Иван Тотев, областният управител Здравко Димитров, ръководителите на Апелативна, Окръжна и Районна прокуратури, председателят на Районен съд. 

В началото на събитието директорът на ОДМВР - Пловдив старши комисар Тодор Чонов благодари на ръководството на МВР за оказаната финансова подкрепа, въпреки условията на икономическа криза. Той отчете, че постигнатите резултати през изминалата година се дължат и благодарение на отпуснатите средства и посочи някои от придобивките на дирекцията, сред които създаването на моторизираното звено "Сигма", изграждането на системата за видеонаблюдение в район "Северен", обезпечаването на служебните автомобили с гориво и резервни части, навременното изплащане на положен извънреден труд, осигуряване на нови полицейски униформи. В изказванията си главен комисар Флоров и главен комисар Антонов изразиха задоволство от дейността на пловдивската дирекция. Те бяха единодушни, че има добро взаимодействие между ръководените от тях дирекции и ОДМВР - Пловдив.

Двамата отправиха препоръки да се наблегне в борбата с корупцията и финансовите злоупотреби за по-високи успехи в противодействието на организираната престъпност. Като друг важен показател за подобряване на общественото мнение към ведомството Станимир Флоров и Ангел Антонов посочиха засилване на полицейското присъствие в малките населени места и овладяване на конвенционалната престъпност.

Представителите на съда и прокуратурата също изказаха положителна оценка от работата на ОДМВР - Пловдив и традиционно доброто взаимодействие с техните институции. От своя страна кметът на Пловдив Иван Тотев и областният управител Здравко Димитров отправиха благодарности към пловдивските полицаи за дейността им, с която осигуряват спокойствието на жителите и опазването на публичната собственост. 

В словото си министър Цветан Цветанов поздрави служителите на ОДМВР - Пловдив за работата през изминалата година и също обърна специално внимание към подобряване на дейността в борбата с организираната престъпност. "Държавата е в тежка ситуация и трябва да положим максимални усилия срещу икономическите престъпления, които нанасят най-големите щети в бюджета", посочи министър Цветанов. 

"Обществото ни вижда като хора, които му служим, и когато това не е така, предизвикваме публичното неодобрение", завърши обръщението си министърът и апелира за по-голяма търпимост от страна на полицейските служители при провокации, целящи да разрушат авторитета на ведомството. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Бойни спортове
Отбелязване на Деня на Независимостта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да (1154) 53%
Не (887) 41%
Не мога да преценя (142) 7%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: