ОИЦ Пловдив приключва специализиран семинар с пожарникари в областта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:26 / 14.05.2013
657
Специализиран 3-дневен информационен семинар за това къде и как да се търси финансиране на проекти по оперативните програми, какви са особеностите на един проектен цикъл, както и как да интегрират идеите в новата оперативна програма "Региони в растеж" 2014 - 2020 година, приключва днес в Пловдив. Той се организира от Областен информационен център - Пловдив за командния състав на Областно управление "Пожарна безопастност и защита на населението". 

Третото поред информационно събитие започна днес в 9 часа в лекционната зала на Областното управление на пожарникарите в Пловдив.

След семинара експерти от ОИЦ - Пловдив ще проведат на място индивидуални срещи с всички заинтересовани. Междувременно ОИЦ - Пловдив ще проведе на 17 май пресконференция за национални, местни и регионални медии.

Тя ще започне в 11 часа в залата на ОИЦ - Пловдив, на пл. "Централен" №1, етаж 12. Тема на пресконференцията ще бъде изминалият първи цикъл събития от информационната кампания на Центъра в Пловдивска област и приоритетите на работа до края на годината.

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).