ОИЦ Пловдив с информационно събитие в Куклен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:01 / 04.11.2013
5345
Информационно събитие в Куклен организира Областен информационен център - Пловдив утре - 5 ноември. То ще започне със семинар под мотото "ДА продължим ЗАЕДНО", от 11:00 часа в лекционната зала на местното Народно читалище "Никола Вапцаров". В проявата са поканени за участие представители на образователни институции и заведения, бизнеса, неправителствени организации, на програмата "Глоб@лни библиотеки" и на читалищата в общината, местната власт, граждани и медии. 

По време на семинара ще бъде предоставена информация за приоритетите в работата на екипа на ОИЦ - Пловдив до края на годината, ще бъде представена мрежата от 28-те информационни центъра в страната, както и резултатите от общите й инициативи - "Първите 7 години на България в Европейския съюз", "Научени уроци" и Конкурс на Министерски съвет за общо лого и слоган на оперативните програми.

Представяне на Споразумението за партньорство и оперативните програми през новия програмен период 2014-2020 година, както и популяризиране и обмен на добри практики и "научени уроци" от реализирани проекти, финансирани по оперативните програми, също ще бъдат част от програмата на информационното събитие. Ще бъдат посочени акцентите в политиката на сближаване през следващия програмен период.

След семинара експерти от ОИЦ - Пловдив ще проведат на място индивидуални срещи с представители на гражданите, местната власт, бизнеса и всички заинтересовани.

С това информационно събитие Областен информационен център - Пловдив продължава работата си по втората за 2013 година информационна кампания, която ще проведе на територията на 18-те общини в Пловдивска област. 

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект на община Пловдив № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).