ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Обхватът на "синя зона" в Пловдив става все по-голям! Граждани: Режи с флекса!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 19.07.2024Коментари (7)10698
© Facebook
Обхватът на "синя зона" в Пловдив става все по-голям, сигнализират читатели на Plovdiv24.bg.

Оказва се, че паркоместата, намиращи се в близост до УМБАЛ "Св.Георги" и Братската могила, вече ще трябва да се заплащат.

В една от популярните пловдивски Фейсбук групи "Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv", също бе публикуван кадър на обозначителна табела за "синя зона" на бул."Свобода"

Хората споделят, че през вчерашния ден много от колите са били с поставени скоби. 

Вероятно шофьорите не са знаели, че паркоместата от безплатни стават платени. 

Справка на екипа ни в сайта на община Пловдив показа, че вече има поставени два паркомата.

Със сигурност новината е неприятна за всички посетители на двете болници в близост, защото това бяха последните места, които не трябваше да се заплащат. 

Например паркингът на най-голямата болница на Балканския полуостров "Св.Георги" започва таксуването на посетители си след 30- минутен безплатен престои.

Вече започна и строителството на другия частен паркинг при "Пълмед".

Потребителите на мрежата пламенно посрещат конкретното решение.

"Срамота е. Болницата с платен паркинг и тази улица синя зона. Не всеки има възможност да даде 30 лв за денонощие на паркинга или да плаща синя зона.. Има хора от Кърджали, Смолян, Сливен, Стара Загора и къде ли още не... Та да се чудят къде да си оставят колите. Помислете за хората."

"Режи табелата с флекса".

"Няма ли да сложат синя зона и в спалните ни?"

"Синя зона не е ли за център и широк център? Това е в края на града!".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Синя зона от табела до табела, това заслужавате мишки. Когато има протести никой не идва,силни сте пред компютъра за коментари. И за въздуха,и за слънцето ще плащате,това заслужавате. Стойте си в дупките и пишете коментари, ние си протестиращи,но сме малко и ни се надминат. Ще продължи и презастрояването. Който разбрал, разбрал!
-1
 
 
Така пишат, хората, че все едно знаците са сложени тази седмица, а всъщност те са поставени от миналата година. И решението на Общински съвет за въпросното място е прието през 2013г. Незнам защо скачат на кмета.
на 19.07.2024 г.
0
 
 
Що квичите бе? Преди 5 години всеки ден пишех тук и проповядвах да не започвате да плащате за нещо което до вчера сте ползвали без пари. И припомням: 1-Не почвайте да плащате Диема спорт,щото преди пробваха но не се получи и друга програма пусна мачовете безплатно. Да ама ви е не ооооо кеф за 3.99 ще си гледам всички мачове от бг първенството и английското. И ся кво стана не било 3.99 най ми било 13.99 и наистина гледаш ама в сряда а за вторник ще ти трябва и макса и той толкова ама и италианци има...абе 30 кинта кво им плащаш. 2-Не плащайте синя зона. Бе ти луд ли си бе за левче на час да ми се пази място зад партийния дом и на Отец Паисий и да си ходя в капана като лорд Евгени Минчев. Да ама не ми било левче а най-ми било двойка и не ми бил капана а капана щтракал чак около Прослав. Казвах ви да не плащате и оранжевите скоби пред вас щото така хем ще плащате хем като идете на работа аз ако имам вашия акъл ще съм платил там и няма да можете да спрете там а аз съответно няма да мога да спра там където живеете вие. Резултата ще е две празни места които хем неможем да ползваме хем задръстване правим и за това густо плащаме. През тези години аз глупака си купих гараж за 25 бона и за такива тъпотии не мисля ама оня дето ми го продате,сина му се върна и англия и сега ми вика да ми дадял пари да си го откупи ама аз даже и не исках да чуя какво ще ми предложи. Така че давай народеееее давай и за чадъри и шезлонзи давай по 50 лева на плажа нищо че е с пари от бързи кредити щото надника ти е толкова като работиш.
+3
 
 
Плешив пе***аст. Усра цяла Тракия сега и целия град. Живея в а12 и всичко е леш. Направил 2 беседки в гората и всички за него гласуват. Строеж след строеж в Тракия,въздух няма вече.
+3
 
 
Сега къде са ония мишки дето гласуваха за този плешив примат? Нали много си го харесвахте заради 2-те барбекюта в парка?
+2
 
 
Октомври ще има избори.....пак се блъскайте....от 6.00 отварят ...да знаете да не спите да идете....да не закъснеете ейййй....ХАХАХАХА
на 19.07.2024 г.
+1
 
 
И това ли им решение на проблема ?????
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Сцена на кръстопът 2024
Избор на български еврокомисар
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: