Обидени общинари отлагат ремонта на улиците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
12:20 / 15.07.2006
1831
Местните общински съветници се обидиха на публикация в ”Труд” - Пловдив, която ги обвинява в получаване на рушвет, за да гласуват кредит за ремонт на улиците. Темата намира продължение и в днешния брой на вестник ”Марица”, която излиза със заглавие: “Обидени общинари отлагат ремонта на улиците: “Прокурорска проверка за публична клевета поискаха вчера на сесията общинските съветници. Скандалът гръмна заради публикацията в местен печат, че са искали по 20 000 лева, за да гласуват кредита от 50 млн. лева за ремонт на улиците. Ден преди това слухът за рекета беше оповестен неофициално пред журналисти от пресаташето на общината Ана Хаджиева.

„Няма да гласуваме кредита, докато не бъде изчистено това черно петно, хвърлено върху ОоС", заяви от микрофона шефът на левицата Николай Радев. На същото мнение беше и председателката на комисията по заема, съветничката от СДС Стоянка Багрянова „Бях твърдо убедена, че трябва да подкрепя изтеглянето на кредита, но сега държа за публично извинение пред съветниците, които са наклеветени", обясни позицията си Багрянова.

Съюзът на българските автомобилисти застава изцяло зад проекта на общината за теглене на кредит за подобряване на инфраструктурата в Пловдив Това заявява в обръщението си председателят на СБА Игрил Иванов, пише още “Марица”.

Виж коментарите (22)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).