Oбластният управител иска пари за епидемията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:07 / 25.08.2006
1561
Тревожно писмо до здравния министър проф. Радослав Гайдарски е изпратил вчера областният управител Тодор Петков, пише “Труд”. В него губернаторът настоява за спешно отпускане на средства за овладяване на обстановката с избухналата епидемия от хепатит А в двата ромски квартала на града.

"На 8-и август бе проведено заседание на Постоянната комисия за защита на населението от бедствия и аварии, на която стана ясно, че Община Пловдив е изпратила проект до здравното министерство с набелязани мерки за овладяване.

Областният управител изразява тревогата си, че до този момент въпросът с ваксините и средствата за почистване на квартала още не е разрешен, а ситуацията с броя на болните не само че не е променена, но се влошава с всеки изминат ден. В писмото си губернаторът моли здравния министър за съдействие за спешното разрешаване на въпроса с отпускането на средствата.



Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Огромен резил! Вижте какви са ги вършили арестуваният в Пловдив д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).