Обновена рампа за велосипедисти в парк "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:54 / 09.07.2019
4035
Рампата за велосипеди в парк "Лаута“ бе обновена като част от инициативата "Стъпка в повече“. Мястото се намира до детската площадка и се използва за тренировки от колоездачите.

Кметът на "Тракия“ Костадин Димитров, чиято е идеята за кампанията, подчерта, че все повече граждани, представители на неправителствени организации и на бизнеса се включват в облагородяването на различни зони в района. "Това е пътят, по който трябва да продължим да вървим и заедно с грижата на добри стопани да подобряваме средата, в която живеем“, заяви Костадин Димитров и благодари на компанията за ремонта на съоръжението.

"През изминалите години инвестираме непрекъснато в облагородяването на парк "Лаута“ и от запуснато място той се превърна в притегателно за спорт и почивка, за прекарване на свободното време и в сцена за много събития", подчерта кметът на район "Тракия“ Костадин Димитров.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Център за премахване на хроничната болка откриват в Пловдив
Сигнал: Писна ми на това кръстовище да ме засичат идиоти и безхаб...
Наглецът на деня: Не те ли е срам?
В Пловдив тази сутрин е по-студено, отколкото на връх Мусала
ГЕРБ кани на концерт в парк "Ружа"
В Пловдив отправят послание към жените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).