Обновената ЦДГ "Детелина" в "Източен" отвори врати тази сутрин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:26 / 27.04.2009
946
Възпитаниците на ЦДГ "Детелина" в район "Източен" тази сутрин влязоха в обновената сграда на детското заведение. Дейностите по санирането започнаха в началото на април и това наложи децата да бъдат пренасочени към други градини. Кметът на района Иван Тотев тогава обеща, че "Детелина" ще приеме отново децата на 27 април и днес момичетата, момчетата, техните преподаватели и родители се радват на обновената сграда.

"Много сме щастливи от резултата, който виждаме. Но най-вече искаме да изразим задоволството си от факта, че г-н Тотев спази поетото пред нас обещание, че вратите на детската градина ще отворят на 27-ми април", споделиха развълнувани майки и бащи. От своя страна директорът на детското заведение Теодора Тодорова заяви, че днес почти на 100% от възпитаниците са прекрачили прага на сградата.

ЦДГ "Детелина" се санира със средства от спечеления от районната администрация проект по Международен фонд "Козлодуй" на обща стойност над 5 200 000 лева. Вторият етап от изпълнението на проекта върви по график, обясни Тотев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).