Обновяване на трафопостовете в "Тракия" поиска кметът Костадин Димитров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:16 / 25.01.2012
1622
Да се оцени състоянието на външния вид на трафопостовете в "Тракия" поиска кметът на района Костадин Димитров в писмо до ЕВН.

Всяка година броят им расте, но много от съоръженията са построени още при изграждането на жилищния район през 80-те години на миналия век. Голяма част от тях са с нарушени фасадни мазилки, ръждясали метални дограми, с компрометирани, а някъде и липсващи настилки наоколо, пише Димитров до ръководителя на КЕЦ Пловдив Юг при ЕВН инж. Иван Дошев.

Според него сегашното състояние неприятно контрастира със съществуващата зелена среда, а още по-силно ще се открои при реализирането на амбициозната програма на кметството за подобряване на околната среда. "Предвиждаме реализирането на редица проекти, които включват изграждането на мащабни зелени зони и ще подобрят както микроклимата в района, така и условията за отдих и спорт", подчертава Костадин Димитров.

Кметът на "Тракия" настоява ЕВН още тази година да включи в инвестиционната си програма поисканата оценка. "Отчитам по достойнство направеното от дружеството за подобряване на техническата инфраструктура, но външният вид на стопанисваните обекти също влияе върху неговия имидж", отбелязва той.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Строителството на новата детска ясла в най-големия район на Пловд...
Отново активизират продажбата на апетитен имот на "Брезовско шосе...
Продават баровски апартамент в квартала на богатите в Пловдив
Костадин Димитров: Развитието на спортната инфраструктура е сред ...
Много обидна и заплашителна бележка - само в Кючука
На предизборно събитие кандидатите на ГЕРБ – Пловдив поискаха дов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).