Обществена поръчка за строителен надзор на стойност 78 500 лв. е обявила Община Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:14 / 12.09.2012
1366
Процедура за възлагане на обществена поръчка за строителен надзор на обекти, част от инфраструктурата на Пловдив е възложила Общината, научи репортер на Plovdiv24.bg. Става въпрос за извършване на консултантска дейност и строителен надзор по време на строителството, оценка за съответствието на инвестиционните проекти, геодезическо заснемане, изготвяне на технически паспорт, съгласно Наредба № 5 от 28.12.2006г., контрол на количествата и качеството на изпълнените СМР, въвеждане в експлоатация и издаване на разрешение за ползване. Стойността за изпълнение на всички дейности по поръчката е 78 500 лв. с ДДС.

Обектите, попадащи в поръчката по обособена позиция №1 са: изграждане на западно платно на бул."Руски" в участъка от моста на "Герджика" до "Янко Сакъзов"; "Консервация, реставрация, експониране и изграждане на защитно покритие на "Малката базилика на Филипопол"; "Разширение на гробищен парк "Рогош"; "Реконструкция на кръстовището на бул."Цар Борис ІІІ Обединител" и ул. "Цанко Дюстабанов"; "Инвестиционно проектиране и изграждане на светофарни уредби на територията на гр. Пловдив - на кръстовището на бул."България" и служебния вход на "Панаира", в кв. Коматево - на кръстовището на бул. "Коматево", на кръстовището на бул."Шести септември" и ул."Владивосток"; "Реконструкция на площадково водоснабдяване на Централни гробища"; "Ремонт и ново изграждане на улично и парково осветление на територията на гр. Пловдив, вкл. ул. "Райко Даскалов"; "Проектиране и изграждане на осветителна система на стадион "Локомотив". 

В обособена позиция №2 влизат шест детски заведения. Това са ЦДГ "Здравец" в район Южен; ЦДГ "Кремена" - в Тракия; ЦДГ "Весела" - в Северен; "Вълшебно детство" - в Централен; ЦДГ "Вяра" - в Южен; ЦДГ "Росица" - в Западен; ЦДГ "Таня Савичева" - в Тракия; ЦДГ "Дъга" - в Северен; ЦДГ "Дружба"-филиал на "Първи юни"- в Западен и изграждане на физкултурен и музикален салон в детска ясла №15 "Дара" в Западен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).