ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Община Марица на среща с големите бизнесмени от района
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 09.09.2006Коментари (3)1232
На 12 септември 2006 година (вторник), от 10 часа в зала “Дружба” на парк-хотел “Санкт Петербург” - Пловдив ще бъде проведена среща на ръководството на Община “Марица”, представено от кмета на общината г-н Запрян Дачев, зам.-кметовете д-р Яна Очева и Никола Томов, секретарят на общината Стефка Ванчева, експерти и специалисти от финансите, териториалното развитие и др. с екип на Съюза за стопанска инициатива на гражданите, Областната администрация и бизнеса.

Срещата е по инициатива на ССИГ и Областна администрация – Пловдив.
От страна на ССИГ ще участват проф. Нансен Бехар, проф. Елка Тодорова, проф. Илиева и доц. Мишев – ръководител на статистическия отдел в УНСС.
На срещата ще присъстват и представители на едрия бизнес на територията на Община “Марица” – Агри-България, Либхер, Сокотаб, Макском, Булсафил и др.

Събитието е финансирано по програма ФАР чрез проекта “Стратегия за мобилност на работната сила в пловдивска област”. Идеята на срещата е да се обсъдят възможностите за мобилността на работната сила на територията на Община “Марица”, да се начертаят съвместни пътища за облекчаване на трудовия процес на работещите в големите предприятия в Общината и да се разкрият насоки за съвместна дейност между Общината, Областната администрация и бизнеса.

Очаква се срещата за пореден път да подчертае успехите на Община “Марица” и да покаже, че, когато интересите на предприемачите и населението са защитени, всяка община може да жъне успехи.
През последните години Община”Марица” се превърна във фактор за ефективно местно развитие и пример за успешно местно управление в България.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Philip
на 10.09.2006 г.
0
 
 
Окрадоха го комунистите! Я, се огледай, копеле червено, кой има парите и фабриките. Бившите партийни секретари и ченгетата от тайните служби. 50 години крадоха този народ и не се налапаха.Затова се трепят като мухи - престъпници сте вие комунистите до един, вкл. управниците тези от селската обшина "Марица". Вони!!!
Sergey
на 10.09.2006 г.
0
 
 
Абе, глупак, не осъзнаваш ли, че проблема на Пловдив са тъпите седесари, които го окрадоха. Затова в Пловдив няма нормални и нвеститори. Колкото дали община "Марица" е селска - отдавна тази община се превърна в индустриална. Но да те светна - Чомаков иска да вземе за Пловдив близките села, за да търгува с общинска земя! Но и той е глупав - земята около Пловдив вече отдавна е само частна и нама бучка общинска или държавна пръст, която да му е от полза като кмет на Пловдив. Тогава за какво разширяване говори този човек? На собствените си авоари? Вие седесарите сте много смешни човечета...
Philip
на 09.09.2006 г.
0
 
 
Защо заблуждавате хората? Какви успехи? Това, че фирми ползват земята на тази селска община "Марица" наричате успехи! А, те самите какво са направили? Защо въобще съществува тази община в града. Ми, направете я в Труд или В Графа. Каква е тази селения в града? Те са си само комунисти. Да си ходят на село!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Електронно таксуване в градския транспорт
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Шахматни състезания
Арестуваха певицата Диона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: