Община Пловдив създава бюлетин за пловдивските предприемачи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:28 / 31.08.2005
1032
По инициатива на д-р Чомаков над 1000 адресата - неправителствени организации, институции, пловдивския бизнес, юридически и физически лица, за които Община Пловдив има информация, ще получават на електронните си адреси двуседмичен бюлетин. Бюлетинът ще съдържа информация, събрана и класифицирана от експерти на общината, която представя стартиращи програми за финансиране от европейски фондове и други донори, възможности за обучение в чужбина, стипендии и др. Целта е да се подпомогне местната общественост в инициативността и активното участие на пловдивчани в евроинтеграционните процеси на страната ни. Очакваме до края на годината получателите на този бюлетин да се увеличат до 2000.

За първи път съгражданите ни ще могат да получават безплатно информация за стартиращи програми, без да се налага да “сърфират” усърдно в интернет-пространството.

Д-р Чомаков счита, че пловдивските медии, като важни наши партньори и посредници между местната власт и гражданството, трябва да разполагате с тази информация както за свои цели, така и, съгласно Вашата политика, част от информацията да достига до всички пловдивчани. Ето защо включихме Вашите електронни адреси в системата за адресати на новия ни електронен бюлетин, като сме убедени, че това ще бъде от взаимна полза.

Община Пловдив е открита за развитието на публични и частни партньорства, сред приоритетите й е активната работа в процеса на евроинтеграция и ще се радваме, ако Вие се превърнете в наши съмишленици в новото начинание.

Абонамент за бюлетина може да направи всеки на на е-mail адрес euro@plovdiv.bg, като се обади на телефон 032/656 433 или чрез факс до 032/656434.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).