Общината: КАТ спря секцията за десен завой на светофара на кръстовището на ул. "Владивосток" и бул."Свобода"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:55 / 12.09.2013
4980
Множество сигнали на недоволни граждани относно неработещата секция за десен завой на новия светофар на кръстовището на ул. "Владивосток" и бул."Свобода" в посока УМБАЛ "Св. Георги" получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bgПо темата писахме още през месец май тази година.

"Здравейте, уважаема редакция на Plovdiv24.bg. Пиша ви за проблем със светофар в града. Не знам към кой да се обърна и затова пиша на Вас, тъй като се занимавате активно с проблемите в Пловдив.

На новия светофар на кръстовището на ул. "Владивосток" и бул."Свобода" не работи секцията за десен завой от ул. "Свобода" в посока УМБАЛ "Св. Георги". Досега все си мислех, че ще я оправят, но след повече от 20 дни, а може и повече, никой не се е трогнал. Това допълнително натоварва трафика. Разчитам, че след вашата намеса проблема ще е решен", потърси ни за помощ тогава наш читател.

След като репортер на сайта се свърза с шефа на ОП "Организация и контрол на транспорта" Никола Янакиев, той се ангажира, че в съвсем кратки срокове неработещата секцията на светофара ще бъде поправена.

След като обаче месеци по-късно все още секцията на светофара не работи, за което отново получихме жалби на граждани, се свързахме пак с ОП "Организация и контрол на транспорта". Янакиев заяви, че е последвало становище на КАТ, сектор "Пътна полиция", секцията за десен завой да бъде спряна, тъй като създавала предпоставки за задръстване, което се е и случило. 


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).