"Общинска охрана" застрахова дейностите си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:32 / 20.07.2005
834
Застраховане на дейностите си предприе “Общинска охрана” ЕАД. За първи път местна власт предприема застрахователни мерки за децата в детските заведения.
При реализация на общинската политика за подобряване на жизнената среда, спокойствието и сигурността на пловдивчани, местната власт чрез “Общинска охрана” ЕАД предприе мерки за подобряване на общата сигурност на извършваните дейности от фирмата, като застрахова за злополука всички деца в охраняваните общински детски градини от 01.09.2005 г. Застрахователната сума за всяко дете възлиза на 1000 лв. На стойност до 2 000 лв. на обект е застрахована дейността “Охрана на общинските детски заведения и други общински обекти със СОТ”, което предвижда покриване на щети, вследствие на вандализъм, грабеж, кражби и пожари. 100% е покритието на застраховката, направена за щети от вандалски прояви – счупване на стъкла, прозорци и врати в учебните заведения. Застрахована е и дейността “Принудително преместване на МПС”, като се предвижда покриване на щети по време на вдигане, сваляне и транспортиране на “репатрираните” автомобили.
Общинският бюджет не е утежнен със сключването на тези застраховки. Пълните суми за тях поема “Общинска охрана” ЕАД. При успех на предприетите дейности застрахователната програма ще се разшири и ще включи учениците в общинските учебни заведения, паметници на културата, имущество в охраняваните паркове, градини и на територията на пловдивските хълмове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).