Общински съветници за малко да подпалят панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:21 / 28.05.2009
3223
Суматоха настъпи преди малко в палата 7, където днес се провежда сесията на Общинския съвет, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В панаирните палати пушенето е забранено, но изглежда с това не се съобразяват някои от избранниците на пловдивчани. Точно пред заседателната зала имаше опасност да възникне пожар от хвърлена немарливо върху хартия неизгасена цигара. Спешно се търсеше вода за да бъде потушено произшествието, в момента мирише на пушек. Добре, че охраната е засякла инцидента навреме, иначе щяха да се задействат противопожарните душове и да изкъпят съветниците.

"И друг път съм виждал хора с претенции, които защитават законността, да гасят цигари където им падне - в тоалетни, в саксии с цветя. Човек не смее да направи забележка, не смее да информира началството, защото тези хора са по директорски бордове и заемат други началнически места", съобщи служител на панаира пред репортера ни. Друга служителка се попита кой ще понесе отговорността и ще ликвидира макар и минималните щети от случката.

Само допреди малко общинските съветници гласуваха три нови наредби - за обществения ред, за екологията и за опазването на зелената система, последната от които дори не приеха, а отложиха за следваща сесия. Те регламентираха правата и задълженията на пловдивчани. Как ли ще ги контролират, щом самите те не ги спазват?

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Томи Бозвелиев е загиналият шофьор от жестоката катастрофа в Плов...
Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).