Обучение на специалисти "Човешки ресурси" в Областна администрация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:09 / 28.05.2013
1407
В Областна администрация - Пловдив се проведе обучение на специалисти в сферата на човешките ресурси от всички публични институции на територията на област Пловдив по проект "Хората в администрацията - ключ към европейско сътрудничество", финансиран по ОП "Административен капацитет". Водеща организация по проекта е Областна администрация - Смолян, а партньори са областните администрации в Пловдив, Пазарджик, Кърджали, Хасково от България и регион Венето, Италия. 

Целта на проекта е да се подобри управлението на човешките ресурси и да се повиши капацитета на служителите в областните администрации в Южен централен район. Идеята е, че добрата администрация е фактор за привличане на инвестиции в региона, а междурегионалното сътрудничество е водещ европейски принцип. На обучението беше представен ситуационният анализ на региона във връзка с управлението на човешките ресурси. Бяха обсъдени добрите практики на институциите и споделения опит на представителите от италианска страна. 

Резултат от проекта ще бъде създаването на електронна платформа с база данни на експертите човешки ресурси в област Пловдив, която ще бъде в мрежа с областите от Южен централен район и италианските партньори. Продължителността на проекта е 18 месеца, а бюджетът му е близо 500 000 лева. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).