Одобриха "синята зона" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:23 / 28.04.2006
1789
Пловдивският общински съвет ще излъчи комисия от съветници, която да изработи условията и тарифите за даване под наем на паркоместа от “Синята зона” в центъра на града. Над 200 паркинга в целия град ще бъдат отдадени под наем чрез конкурс, а над 60 улици ще влязат в “Синята зона” в централната градска част, стана ясно след като бе приета Наредба номер 2, орегулираща движението в Пловдив.

Изменената наредба създава условия за прилагане на корупционни схеми при отдаването на места за временно паркиране в центъра на града, заяви Тодор Кръстев от “Коалиция за Пловдив”. Заместник кметът по сигурността Здравко Зафиров отрече и поиска конкретни данни за корупция. Най-важното е ,че тази наредба дава възможност в общината да влизат пари, аз дори смятам че на ден губим повече от 20 000 лева дневно от липсата до сега на такава наредба, каза Зафиров за Дарик радио.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Много големи проблеми с водата в Пловдив от днес
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).