Официално откриват най-новия парк в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:15 / 21.10.2023
6275
Кметът на "Западен“ кани жителите на района на официалното откриване на новия парк, изграден на мястото на бившата Гарнизонна фурна. То ще се проведе днес, 21 октомври, събота, от 11.30 часа.

За музикалната програма ще се погрижат талантливите изпълнители от "Арт Войс Център", както и Катрин Гачева, позната на широката публика от участието си в "Гласът на България".

Паркът, построен на мястото на порутените сгради на бившата Гарнизонна фурна, е с изцяло нови алеи, осветление, видеонаблюдение, две детски площадки – за малчугани до 3 години и за по-големи деца, фитнес на открито, маси за тенис, оформен площад, като цялото пространство е обезопасено с ограда.

Засадени са десетки нови дървета и храсти, изградена е и изцяло нова поливна система. Реновирана бе и прилежащата към него зона за отдих, като така бе оформен един огромен парк с обща площ от над 8 декара.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наплив от желаещи да учат в Пловдивския университет
Скоба и фиш за два мерцедеса в Пловдив
КТ "Подкрепа": Скандална директорка на училище в Пловдив отдавна ...
Нов епизод на "Бързи и яростни" в Пловдив, този път в 5.30 ч. сут...
Д-р Бацелова от Пловдив: Не забравяйте репелент, когато стягате б...
Премиера на "Кармен" на Античния театър днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).