ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Охранителната фирма за починалия в пловдивска болница англичанин: Пиян, с човешки фекалии и урина по дрехите, арогантен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:16 / 22.06.2024Коментари (16)32695
©
Становище на "Брадърс Секюрити Груп“ ЕООД:

На 18.06.2024 година в 20:32 часа в Дежурния център на "Брадърс секюрити груп“ ЕООД е получен сигнал аларма от паник-бутон на регистратурата на спешна медицина на УМБАЛ "Свети Георги“ ЕАД. Незабавно са изпратени два мобилни екипа и е уведомена оперативната- дежурна част на Второ РУ на МВР-Пловдив.

При пристигане на място охранителите установяват лице в явно нетрезво състояние, лош външен вид, изразяващ се в замърсявания по тялото и дрехите от човешки фекалии и урина, което лежи на земята на около 20 метра от входа на спешния център на болницата.

От охранителите е поискано съдействие от служителите на спешна регистратура да не се допуска лицето до лечебното заведение, тъй като му е оказана медицинска помощ и той вече е изписан. Нарушителя се е държал арогантно, използвайки нецензурни думи и обиждайки охранителите на английски език.

Служителите на фирмата остават на място и изчакват пристигането на органите на МВР, като същевременно пресичат няколко опита на лицето да влезе в болницата. При един от тях, след съприкосновение с наш служител и под влиянието на алкохол губи равновесие и пада на земята, където остава да лежи.

При пристигането на органите на МВР около 20.50 ч. полицаите разговарят със представител на болницата, след което заявяват на нашите охранители, че този случай не е за тях и те няма какво да направят и си тръгват.

Двадесет минути по-късно идва медицинско лице от болницата и човекът е качен на количка и вкаран в Отделението по Спешна медицина. "Брадърс секюрити груп“ ЕООД оказва пълно съдействие на компетентните органи за изясняване на всички факти и обстоятелства свързани със случая.

"Брадърс секюрити груп“ ЕООД изказва съболезнования към близките и роднините на починалия.


Още по темата: общо новини по темата: 4
24.06.2024 »
24.06.2024 »
22.06.2024 »
22.06.2024 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Колкото и да е пиян и арогантен нямат право да го убиват! Това не е крушата в залата, това е човешки живот! Има си начини как да реагират без да го убиват от бой, но явно капацитета им е нулев. Това само в България и някоя страна от 3тия свят може да се случи, да убиеш от бой човек пред болница. Пълна трагедия сме!
0
 
 
Хайде сега едно дело в Страсбург,и тия боклуци да плащат докато са живи!
0
 
 
щом е пиян и надрусан ще го убием.Охранителите не са много стокацял ден на работа после в залата да вдигат после и те да се надрусат с разни добавки и после да се напият като се надхват едни други.Много лесно могат да пребият човек за нищо,защото те са охранители.
-1
 
 
А някой знае ли че ако ги няма охранителните там ще стане анархия и лекарите ще изпитат пациентската "любов" по 10 пъти на смяна.
В сайта ли е проблема или просто са ми спрели коментарите незнайно защо
0
 
 
Ама как коментирате всички, все едно сте преки свидетели. Има свидетели. Да кажат те. Иначе всички знаем какво е нивото и отношението на лекарите. Знаем какво е отношението и самочувствието на охранителите като цяло. Но и знаем какви лекета са пияните англичани - в цяла Европа ги знаят.
0
 
 
За тази болница и охранителна фирма лятото се очертава по-горещо. Ще имат челен сблъсък с държава, където човешкият живот се цени, а не е фураж.
+4
 
 
Не вярвам и дума на охранителите, че бил пиян, залян и т.н. НО и да е пиян, трябва ли да УБИВАТ човешко същество пред болница? Това са изроди, не са охранители, а служителите в болницата са всичко друго, но не и хора спасяващи болни (пък били и пияни, насрани и др. измишльотини на тия тъпанари). Също, както МВР -то при неразкрито убийство на жена- ама тя била наркоманка, проститутка, т.е. какво ви е грижа, че нещо двуного ни отегчава и ни кара да работим и разследваме. Срам и позор и за болницата, че си е пазарила подобни човеконенавистни същества за охранители.
на 23.06.2024 г.
+3
 
 
Такова е бг здравеопазването. Ако не платиш, оставят те на неграмотни пазванти (с извинение за наименованието, но е потресаващо невежеството на така наречените охранители, да не говорим, че сигурно имат коефициент на интелигентност 40). Как изобщо назначават подобни кадри в болница? Навсякъде из Европа, вкл. и съседни страни се говори на 100% приличен английски. Човекът е имал нещастието да получи инфаркт от 40-градусова жега и го изкараха пиян и мръсен само и само той да излезе виновен, че му е прилошало и в подобно състояние се е изпуснал неволно. Сега ще съдят и болницата и неграмотните й пазванти по Англо-Саксонскоите обективни правила и закони, честито.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Избори за президент на БФС
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: