Организират среща на екс-директорите на Панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:32 / 23.03.2006
902
Депутатът от Коалиция за България Захари Георгиев ще организира среща на бившите директори на Международния пловдивски панаир, на която ще бъде поканен и министърът на енергетиката и икономиката Румен Овчаров. На срещата ще бъдат обсъдени идеите на готвения от Георгиев закон за пловдивския панаир.

За пореден път народният представител от БСП мотивира необходимостта от специален закон за панаира с факта, че той не е просто едно от държавните дружества, а е институция. Захари Георгиев каза, че няма разногласия с министър Овчаров и двамата дори са разговаряли, че трябва да има или такъв нормативен акт, или специално решение на Народното събрание. Спорен момент все още е държавният дял, който трябва да бъде запазен след определяне на процента собственост на община Пловдив и акциите за приватизация. Захари Георгиев уточни, че все още няма единодушие за това колко над 51 процента трябва да бъдат на държавата. Информацията е на ТВ Евроком.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Разбраха се: Общините Пловдив и "Марица" решиха за транспорта на ...
Съдът в Пловдив пусна срещу 50 000 лева арестувания диригент
Лекарка от Пловдив обясни защо преяждаме и качваме килограми, пос...
Пловдивският университет открива новата академична година
Много големи проблеми с водата в Пловдив от днес
Преподавател в ПУ: Изследователите казват, че са необходими 6 дес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).