Още преди седмица ръководството на Ботев взело решение за концерта на Горан! Днес от клуба обявиха: Той ще пее в двора на Панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:41 / 05.09.2024
3335
ПФК Ботев Пловдив потвърди новината на Plovdiv24.bg за новата локация на концерта на Горан Брегович. Голямото събитие, което беше определено от "жълто-черните" като историческо, ще се състои на открито в двора на Международния панаир в Пловдив.

Plovdiv24.bg научи, че решението за преместването на концерта е взето от ръководството на "канарчетата" още в края на месец август, но едва днес от футболния клуб оповестиха промяната. До преди два дни от ПФК Ботев промотираха концерта с локация стадион "Христо Ботев" с постове в социалните мрежи.

От клуба внесоха уточнение, че вече се продават само билети за правостоящи, които са на стойност 70 лева. За закупилите седящи места ще бъдат осигурени такива, допълват "жълто-черните".

Ето какво написаха в днешния ден от ПФК Ботев Пловдив:

ВНИМАНИЕ: Концертът на Горан Брегович с нова локация!

Поради проблеми с тревното покритие на стадион "Христо Ботев“, дългоочакваният концерт на Горан Брегович ще се проведе на открито в двора на Международния панаир в Пловдив. Новата локация предлага достатъчно пространство за комфортното провеждане на събитието и гарантира безопасното такова.

Въпреки усилията ни да разрешим проблема, за да осигурим безпроблемното протичане на събитието и да защитим тревното покритие, взехме решение да преместим концерта. Обръщаме се към всички гости на събитието с молба за разбиране и търпение. Екипът на ПФК “Ботев Пловдив" работи усилено за подобряване на условията на стадион "Христо Ботев“. Междувременно искаме да ви уверим, че правим всичко възможно, за да гарантираме успеха на концерта

Всички закупени билети остават валидни за новото местоположение, като за всички закупили седящи, ще бъде осигурена възможност да се възползват от такова.

За тези, които все още не са закупили билети - те са достъпни на цени от 70 лева /правостоящи/.

Виж коментарите (3)

Още по темата (10):
12.09.2024 Душан Керкез подари на Горан Брегович специална фланелка
10.09.2024 Фенове връщат билети за Брегович, организаторите не им съдействат
04.09.2024 Той няма да пее на стадион "Христо Ботев"
24.05.2024 Горан Брегович ще пее на "Колежа" в Пловдив
17.12.2018 Горан Брегович вече е на българска земя! Няма търпение да разгледа Пловдив
10.12.2018 10 бутилки "Дом Периньон" за Горан Брегович в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Екшън на Околовръстното, маскирани тръшнаха по очи мъж
Двама министри идват в Пловдив днес
Еленков: Гребната база в Пловдив е едно от малкото места в Българ...
Ексклузивно за Plovdiv24.bg прокурор Анчев: Готова е съдебно-меди...
В Пловдивския панаир показват дронове
Пълна мистерия в пловдивско село, издирват тайнствена жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).