ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Осъдиха екстрасенсът Деси на 4 години затвор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 30.11.2006Коментари (8)1544
©
Пловдивският районен съд осъди за блудство и грабеж на ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА при първоначален ОБЩ режим подсъдимия Десислав Велков, 31 г., известен в обществото като “ Деси ектрасенса “.

Той беше признат за виновен по две обвинения за -престъпление по чл.150, НК, затова че на 14/15.02.2004 г. е извършил действия с цел да възбуди и удоволетвори полово желание без съвкупление по отношение на Магдалена Е. от гр. Дупница чрез употреба на сила и заплашване
и престъпление по чл.198, ал.1, НК затова че на 14/15.02.2004 г. е отнел от владението на Магдалена Е. от гр. Дупница сумата от 70 лв. с намерение противозаконно да ги присвои, като е употребил за това сила и заплашване.

На 14.02.2004 г. през деня в диспечерския пункт на “ Елит такси “ гр. Дупница постъпили множество позвънявания от непредставила се клиентка, която поискала номера на мобилния телефон на една от шофьорките във фирмата – пострадалата Магдалена Е. Последната дала съгласието си номера да й бъде даден и час по – късно се обадил непознат мъжки глас, който помолил да превози приятелката му до София, тъй като нямал доверие на таксиметрови шофьори мъже. Пострадалата приела и си уговорили среща в 21 часа вечерта.

Преди да се качи в таксито, клиентката – момиче на около 18 г., чиято самоличност в хода на разследването не била установена /, разпитала за стойността на услугата, не се съгласила с обявената от свидетелката приблизителна цена от 50 лв. и се договорили за сумата от 40 лв., при положение, че таксиметровия апарат е изключен. Пътничката помолила Магдалена Е. да изчака около 20 минути, за да се обади на приятеля си и определила среща на същото място. Междувременно пострадалата се уговорила с колегата си да й звъни периодично. Такава практика била наложена от водачите на таксиметрови автомобили поради зачестили инциденти при обслужване на извънградски маршрути.

На уреченото място около 21.20 клиентката пристигнала, придружена от подсъдимия, съобщила, че същият пожелал да я придружи до София, откъдето възнамерявали да вземат още две момичета и да се върнат в Дупница.

Пътят до София преминал без разговори, като в покрайните на столицата Велков попитал пострадалата дали ще ги закара до Пловдив. Тя се съгласила. На 36 км от Пловдив Велков показал служебна карта, представил се за служител от “ ДАЙ “, заявил че в момента извършва проверка, че е заловена в нарушаване на закона и отиват директно в полицейското управление.

При влизането в Пловдив на първия светофар приятелката на подсъдимия слязла от автомобила, след което Велков наредил на пострадалата да спре автомобила на паркинг, разположен до жилищен блок и поискал всички документи, необходими при този вид проверка.

След това започнал да я удря и я накарал да съблече горните си дрехи, след което започнал да я опипва по тялото, като й заповядвал да гледа само надолу.

Издевателството продължило 4 часа, след което Велков взел дневния оборот от 70 лв., предупредил я, че ако каже на някой за случилото се ще я намери и убие и се отдалечил. На раздяла й казал, че е извадила голям късмет, защото нейна колежка била пострадала много повече.

Магдалена Е. се прибрала в Дупница и след разговор със собственика на таксиметровата фирма уведомила полицията. В хода на разследването било направено разпознаване по снимков материал и пострадалата посочила Велков.

Присъдата подлежи на протест и обжалване в 15 дневен срок пред Пловдивския окръжен съд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.12.2006 г.
0
 
 
4 години + една дебела и крива краставица да му забучат отзад
Aнонимен
на 02.12.2006 г.
0
 
 
ТЕ НА ТАКИВА ИЗВРАТЕНЯЦИ ТРЕБЕ ДА ИМ КЛЪЦВАТ ТОПКИТЕ ТА ДРУГИТЕ МАЛКО ОТ МАЛКО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЕЙЙЙ....
Aнонимен
на 01.12.2006 г.
0
 
 
А кое е това “ ДАЙ “ ? Да не е ДАИ ?
Aнонимен
на 30.11.2006 г.
0
 
 
Абе не усещате ли че много се повтаря цифрата 4 а?
Patriot_BG_PLD
на 30.11.2006 г.
0
 
 
Не е много законно, но аз предлагам този извратеняк най-накрая да се накаже подобаващо-толкова жени пострадаха от него-той ще излезе от затвора, все някога. Там има доста неща да разбере-например хубаво ли е когато той е жена с която се гаврят-но това рабзира се не му стига. Като излезе има толкова много пострадали, аз също имам една позната-да се съберем, да го намерим и без да го пребиваме или нещо такова, просто ще му резнем онази работа-те това е!!!!
Aнонимен
на 30.11.2006 г.
0
 
 
Е защо от 4 години не е даден ход на делото Ви Д. Не сезирахте ли по-горе стоящата инстанция за това, че делото се бави. Имате право, не се оставяйте на течението!
ss
на 30.11.2006 г.
0
 
 
Малко са му тези 4 години...
д....
на 30.11.2006 г.
0
 
 
Казвам се Д... и също съм една от многото пострадали от Десислав.Подадох жалба преди 4 години,но за съжаление все още не е даден ход на делото.Искрено се надявам да си понесе всички последствия за това което прави.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: