Освен седми зам.-кмет назначават и двама нови директори в общината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:30 / 25.03.2009
2334
Освен дискутиранираната от известно време длъжност на седми заместник-кмет, чийто ресор официално ще бъде "Децата, младежта и спорта", на общинската сесия утре ще се гласува и предложението на Славчо Атанасов за разкриването на още две важни нови работни места в общинската администрация, предаде репортер на Plovdiv24.bg.  

"Става дума за още един директор, който ще отговаря за евроинтеграцията, като поема подготовката и изпълнението на проектите. Втори директор ще помага и на икономиката, защото работата там е много. Така двете дирекции ще имат по двама директори", коментира председателят на Общинския съвет Илко Илиев пред журналисти влязлото в извънреден порядък предложение, което обаче е минало и утвърдено в постоянните комисии.

Мотивите на кмета са, че с първото назначение Пловдив ще отговори на все по-нарастващите предизвикателства за успешното включване в процеса на европейската интеграция, а второто ще допринесе за по-добрата оптимизация, ефективност и ефикасност на работата. И двамата ресорни заместник-кметове - Ганчо Колаксъзов и Александър Константинов, са представители на коалиционния партньор БСП.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).