Отказват втори офис на “Сдружение за Пловдив”?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:32 / 18.05.2006
981
Предложението за отдаване под наем на бившия Дом на журналиста в Стария град за 5 години на Сдружение за Пловдив, което ще бъде обсъждано днес от общинските съветници, може да не получи необходимите гласове. И от левицата, и от управляващото мнозинство заявиха, че не виждат основание за претенции на бизнес- сдружението към общинската къща, ако областната управа наистина е предоставила на неправителствената организация втория етаж от Дома на шахматиста на ул. “Съборна”.

Настина имаме договор с областната управа, но не можем да ползваме помещенията заради съдебни претенции на предишния наемател за неправомерно изваждане– коментира пред Дарик секретарят на Сдружение за Пловдив Иван Соколов. Той е категоричен, че бизнес-структурата, в която членуват 150 местни фирми, няма намерение да държи два офиса в Стария град.

Няма конфликт на интереси във факта, че предложението за отдаване на Дома на журналиста на Сдружение за Пловдив е внесено от кмета Чомаков, който е и негов председател, заяви Бистра Сакъова, председател на Постоянната комисия по култура, спорт и туризъм в ОбС. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).