Открит урок пред пловдивски ученици за безопасно поведение на пътя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:40 / 20.09.2013
1380
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Антим Първи":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес в 11.15 часа пътни полицаи ще проведат открит урок във връзка с кампанията на Българския спортен тотализатор за безопасно поведение на пътя пред ученици на ОУ "Екзарх Антим І". Срещата ще премине с демонстрации за правилно пресичане на уличното платно и кратка лекция за спазване на правилата за безопасно придвижване на пътя. 

В събота подобни препоръки с насоченост към пешеходците и велосипедистите ще бъдат отправени и пред жителите на районите "Тракия" и "Северен" при инициативи, организирани за времето от 10 часа до 12 часа. Под наслов "Чист въздух - това е вашето придвижване" в 11 часа в жк "Тракия" от Парк на репресираните до стадион "Локомотив" тръгва велосипедно шествие. Колоездачите ще преминат по ул. "Княз Борис І", бул. "Освобождение", бул. "Санкт Петербург" и ще финишират на стадиона, поради което се призовават водачите на моторни превозни средства да бъдат внимателни по това направление.

По време на събитието в район "Северен" временно ще бъде затворена за движение на автомобили отсечката на бул. "Васил Левски" между булевардите "България" и "Дунав".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).