ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отлагат поскъпването на хляба | ||||||
| ||||||
Той е категоричен, че поскъпване ще има, защото цената на брашното минава психологическата граница от 70 стотинки. Малките фурни обаче ще изчакат първо да поскъпне заводския хляб. Цената в Пловдивско ще се задържи на сегашните си нива поне два месеца, оспори прогнозата Митко Караджов, управител на кооперация „Симид", която е най-големия производител в региона. Според него няма данни за дъмпинг от страна на заводите, защото по-модерните технологии и затварянето на цикъла им позволяват да поддържат едрова цена от 65 стотники. Информацията е на Дарик радио.
|
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Пловдив:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Неочакван развод по-малко от година след сватбата
15:02 / 12.11.2024
Търсят заместник на Димо Алексиев, Ралица Паскалева под въпрос
14:14 / 13.11.2024
Алекс Сърчаджиева проговори за сватби и не само
09:09 / 13.11.2024
На 73 той сложи колежките си в малкия си джоб
12:29 / 12.11.2024
Натали Трифонова с признание
08:43 / 12.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета