Отново убиха мъж в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:35 / 11.12.2006
3446
25-годишен мъж бе убит вчера в Пловдив. В ареста на VІ РПУ са задържани двама младежи, заподозрени в извършване на тежкото престъпление.

Около 18 часа в полицейското управление е било получено съобщение от граждани, че на кръстовището на улиците “Крайна” и “Калина” лежи ранен младеж. Пристигналите веднага на място полицаи установили, че пострадалият е К.М. от Пловдив. С прободна рана в областта на сърцето той веднага е бил откаран в болница, където малко по-късно е починал. По първоначални данни убийството е извършено при скандал и сбиване между К.М. и Г.М./22 г./ и Д.Б./21 г./, които също са от Пловдив. Причините за разправията са в процес на изясняване. След намушкването Г.М. и Д.Б. са избягали и направили опит да се укрият. Около 3 часа тази нощ двамата бегълци са били заловени от пловдивските полицаи в Чирпан и докарани в Пловдив. Работата по случая продължават служители от сектор “Криминална полиция” и VІ РПУ.

Виж коментарите (10)

Още по темата (1):
11.12.2006 Убитият в Столипиново – жертва на необявена война между двете гета?
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).