Пак отложиха делото срещу Хофмана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:59 / 27.12.2006
1632
34-годишният Стилян Петров-Хофмана, който преди няколко месеца осъди 2-ма полицаи за нанесен побой с цел изтръгване на самопризнания, остава зад решетките. Това реши състав на Пловдивския районен съд днес, след като отхвърли искането му за промяна на постоянната му мярка за неотклонение „задържане под стража” в „домашен арест”. Срещу Петров е повдигнато обвинение за това, че през лятото на 2005-та година умишлено е залял с киселина приятелката си Боряна Костадинова.

3-мата лекари, които трябваше да изготвят медицинската експертиза за здравословното състояние на пострадалата, не се явиха в съдебната зала. Това наложи отлагането на делото за 4-ти януари.

Според вещите лица, изготвянето на медицинската експертиза се забавило, тъй като не успели да открият пострадалата Боряна Костадинова на мобилния й телефон, за да уговорят провеждането на изисканите от съда очни изследвания. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).