Павлина Кацарова пита кмета за възнагражденията в ПОАП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:25 / 15.07.2010
1649
Общинският съветник от ГЕРБ Павлина Кацарова депозира питане до кмета относно работните заплати на персонала, изпълнителния директор и членовете на Надзорния съвет в Пловдивската общинска агенция по приватизация. В качеството си на общински съветник тя настоява да получи информация относно различни плащания в ПОАП, извършени една година назад, считано от датата на внасяне на питането.

Доц. Кацарова поставя на кмета 4 въпроса, а именно: Какъв е размерът на работната заплата на служителите в ПОАП и на изпълнителния директор?, Какви са възнагражденията на членовете на Надзорния съвет?, Получават ли се в ПОАП допълнителни средства освен трудови възнаграждения, в какъв размер и на какво основание?, Получават ли членовете на Надзорния съвет допълнителни средства от всяка реализирана продажба, в какъв размер и на какво основание?
 
Павлина Кацарова настоява за писмен и устен отговор на основание на ЗМСМА и на Правилника за организация на дейността на Общинския съвет.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Деца с тротинетки се потрошиха в Пловдив
Поредно ПТП в Пловдив
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).