Пенсионер извади мъжкото си достойнство в автобус, има видеодоказателство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:05
6490
Пловдивчанка е станала свидетел на безскрупулно поведение от възрастен мъж в автобус от масовия градски транспорт в Пловдив. За това съобщи самата тя в социалната мрежа Фейсбук. По този повод младата жена се обърна към съгражданите си да имат едно наум, ако видят въпросния човек.

Plovdiv24.bg разполага с видео, което доказва отвратителната постъпка на пенсионера, но по обясними причини той няма да бъде публикуван.

"Внимание, пловдивчани! Искам да ви предупредя за изключително неприятен и опасен случай, с който се сблъсках в градския транспорт на Пловдив.

Разпространявам тази снимка на човек, който беше хванат да извършва непристойни действия в автобуса пред всички пътници. Считам, че такова поведение е недопустимо и представлява сериозна заплаха за сигурността и спокойствието на хората, особено на жените и децата.

Моля, бъдете внимателни и ако го забележите в градския транспорт, сигнализирайте на шофьора и властите. Също така, смятам, че този човек не бива да бъде допускан повече до автобусите в града!

Нека се грижим за безопасността си!", обяснява пловдивчанката, която е станала свидетел на неприятната сцена.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Колите от адската катастрофа са размазани. Задръстването е чудови...
Пожар на Младежкия хълм, огнеборците са на място
Тежко меле в Пловдив: 71-годишна шофьорка е в болница след челен ...
Чудесна новина за хиляди пловдивчани
Трагедия със загинала жена в Пловдив
В Пловдив освободиха бизнесмена, обвинен в измама с фалшиви крема...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).