Питат кмета колко PR-и лъскат имиджа му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:28 / 24.06.2010
2386
Какъв е настоящият числен състав и сумите за възнаграждения на служителите в дирекция "Протокол и връзки с обществеността" в сравнение с началото на мандата му през 2007 година? Това питане към Славчо Атанасов отправи съветничката от СДС Тони Симидчиева на днешната общинска сесия, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Твърде голям интерес предизвиквало сред гражданите колко хора са ангажирани да лъскат имиджа на началника.

Тя иска да знае и колко от служителите във въпросната дирекция са на трудов, граждански договор или на договор за консултантски услуги. Тя се интересува и изобщо какви договори са сключени откакто градоначалникът е встъпил в длъжност и какви възнаграждения са изплатени на работещите в общината. Подобна справка иска и за всички районни администрации. Да се знае какво точно и на кого се изплаща в момент на криза, когато се говори и предприемат съкращения, било особено важно.

Симидчиева попита и колко е заплатено за изработката и монтажа на рампите за инвалиди в сградата на общината и дали тя се използва по предназначение, има ли обучени служители, които да помагат на хората с увреждания при ползването на съоръжението.

"Няма да чакам следваща сесия, за да отговоря на този наистина важен въпрос, свързан с бюджетните разходи. Още следващата седмица ще обявя направените справки", обеща Славчо Атанасов пред журналисти.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).