Пияни шофьори предизвикаха инциденти в Пловдив и региона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:45 / 03.04.2005
1049
22-годишен младеж пострада при катастрофа вчера в село Виница, съобщиха от РДВР-Пловдив. Около 17.30 часа на ул.”Иван Вазов” лек автомобил “Алфа Ланчия”, управляван от С.И. от същото село, при движение с несъобразена скорост преминал в лентата за насрещно движение и се блъснал в крайпътно дърво. Водачът е с избити предни зъби и фрактура на челюстта. По първоначални данни причината за случилото се е неправоспособност на водача, който бил седнал зад волана след употреба на алкохол. С.И. е пътувал без предпазен колан.
Друг пиян водач предизвика пътен инцидент вчера в Пловдив. Около 10 часа на кръстовището на бул.”Санкт Петербург” и ул.”Лев Толстой” лек автомобил “Ауди”, управляван от К.Д. (29 г.), се блъснал с лек автомобил “Пежо” с водач А.И. (46 г.). По първоначални данни причината за произшествието е отнемане на предимството на пежото от страна на К.Д. Той управлявал колата си с 1.85 промила алкохол в кръвта. Водачът на “Пежо”-то е с контузия на шийни прешлени.
Още четирима пияни шофьори бяха заловени от пътни полицаи в региона вчера. В ж.р.”Тракия” в Пловдив при проверка на лек автомобил “Фолксваген Голф” е било установено, че водачът му Ю.Х. от Асеновград е с 3.01 промила алкохол в кръвта. И.Й. (43 г.) от Пловдив бил заловен на бул. ”Освобождение” да управлява “Опела”-а си с 1.98 промила. Т.Д. (43 г.) - шофьор на “Москвич”, бил засечен на кръстовището на улиците “Ландос” и “Вратцата” в Пловдив , да пътува с 3.11 промила алкохол в кръвта. Полицаите в Първомай при проверка на “Форд Ескорт” са констатирали 2.19 промила алкохол в кръвта на водача му А.С. (53 г.) от село Братя Даскалови.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).