Пловдив се удави в плакати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:05 / 14.10.2007
4551
Предизборната война е в пълна сила. Телевизионни дебати, празнични концерти и раздаване на балони по Главната - всеки се опитва да изпъкне и да се докаже, че е по-добър, по-известен и по-любвеобвилен. Едно от най-използваните оръжия в тази война са предизброните плакати. Стотици килограми хартия и лепило се въргалят по улиците на Пловдив, смесвайки се с есенните листа, правейки пейзажа още малко по-"романтичен".

Няма да коментираме идеята и смисъла на тези плакати, проблемът е в крайния резултат. А той е, че най-красивият град в България (а не се съмняваме и всеки друг в страната в момента) е заприличал на рекламно табло пред чалготека. Разбира се, всеки кандидат-кмет и проекто-общински съветник е в правото си да събира овчи гласове с десетки квадратни метри лични снимки, в който костюмираният политик гледа строго избирателя или се е запътил към наблюдателя с бодра крачка, наметнал сако на рамо.

Проблемът е в количеството плакати, които се разстилат над целия град - рано или късно лепилото, което също има граница на издържливост (за разлика от пловдивския избирател, който смело прескача купчините хартия по тротоарите), отслабва и няколко налепени един върху друг плаката падат на земята. Подмятани от вятъра и смесвайки се с есенните листа, плакатите се търкалят по улиците и загрозяват гледката.

Отговорността за тази ситуация се прехвърля от служителките на "Еко Глобал" и "Чистота", през хората, които разлепят плакатите до обикновения гражданин, който си изпуска нервите и почва да къса тези иначе толкова симпатични чичковци по плакатите. Крайният резултат обаче е ясен, грозен и можете да видите в специално направената галерия. Насладете й се.

Уважаеми бъдещи градоначалници, сигурни ли сте, че искате Вашият град или района, който ще управлявате да е това, което се вижда на снимките към тази статия? Нима няма и по-удачни методи за достигане до гласоподавателите?


Виж коментарите (0)

Още по темата (518):
24.01.2009 Юруков: Бареков ми предложи медиен комфорт срещу издигането на олигарх за кмет на Пловдив
31.12.2007 Няма да има досъдебно производство за купуване на гласове в Пловдив
10.12.2007 Захари Георгиев обвини за провала предизборния си щаб
12.11.2007 Йордан Бакалов: 40 са съветниците на СДС в областта
09.11.2007 Отложиха делото на партия "Ред, законност и справедливост"
09.11.2007 34 станаха жалбите срещу изборните резултати
Още новини от Новини от Пловдив:
След 18 месеца Пловдив ще има четирилентов скоростен път
Пловдивчанка: Жената бе прегърнала детето и крещеше на шофьора "Н...
Инцидентът в Пловдив: Част от детската количка е под автомобила
Електромобил блъсна неправилно пресичаща жена, бутаща количка с д...
Фирмата за смъртта на колоездача в шахтата: Имало е външна намеса...
Капацитет: Печалната истина е, че софиянци бяха повече от пловдив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).