Plovdiv24.com навърши 1 година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:07 / 06.06.2005
976
Най-големият и най-посещаван пловдивски интернет портал навършва днес една година от пускането си. През цялото това време екипът ни работеше единствено с цел да задоволи жаждата Ви за информация, свързана с града ни и да ви е максимално полезен. Постепенно разширявахме диапазона на информация, която публикуваме. Утвърдихме се като новинарски лидер не само сред интернет медиите, но като цяло сред медиите в града ни, публикувайки най-много като брой и най-добре обхващащи случващото се в региона новини. Обещаваме ви, че ще продължим да работим със същото желание за вас, потребителите на сайта, от които получаваме единствено позитивни отзиви, които ни помагат да продължим напред.
Тук може би е мястото екипът ни да издаде една малка тайна на нашите потребители. В най-скоро време ще пуснем нова подобрена версия на сайта, която освен с обновен дизайн ще ви изненада и с още много нова информация.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).