ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани аплодираха на Античния театър в Пловдив ръководството и кандидат-депутатите на ГЕРБ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 21.06.2009Коментари (0)3868
©
Като народен представител искам да ви докажа с работата си, че депутат не е мръсна дума. Искам да ви докажа, че хората, които избирате, могат да работят за вас, а не против вас. Това заяви пред повече от 4000 човека на Античния театър мажоритарният кандидат на ПП ГЕРБ за народен представител от Пловдив-град Менда Стоянова. Според нея с работата си кандидатите на ГЕРБ ще докажат, че депутат наистина е изборът на хората. Менда Стоянова призова на 5-ти юли всички да отидат до избирателните урни и да упражнят конституционното си право на вот.

От своя страна водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив-град инж. Иван Тотев благодари за подкрепата на изборите за Европейски парламент и изрази надежда, че след две седмици изборният резултат на ГЕРБ ще се увеличи. Видео-визитката, която вие видяхте, е правена преди десетина дни. От тогава се случиха много неща в район "Източен", на който аз съм кмет. От тази трибуна искам да заявя, че район "Източен" не е затворена страница за ГЕРБ. Ние след две седмици ще се върнем там по-силни от всякога, категоричен бе Иван Тотев.

Аз като пловдивчанин и като всички вас обичам града си. Една от основните ми цели като народен представител ще е да накарам държавата да започне да се грижи за града ни, защото пловдивчани го заслужават, заяви водачът на листата за Пловдив-град Иван Тотев и предизвика бурните аплодисменти на хилядите присъстващи.

Най-важното в нашата листа е, че всички сме пловдивчани. В Пловдив ГЕРБ за разлика от другите партии направи листа с хора, които са родени в Пловдив, израснали са в Пловдив и работят в Пловдив. Така че ние знаем какво искаме за Пловдив и знаем как да го получим, каза още Иван Тотев. Той представи всеки един от кандидатите в листата. От това представяне стана ясно, че в отборът на ГЕРБ в Пловдив-град има експерти, които да работят в много и различни области като образование, икономика, бизнес, екология, армия, спорт и др.

Своя ангажимент пред пловдивчани поеха и останалите кандидат-депутати на ГЕРБ от Пловдив-град: Стефан Дедев, Костадин Язов, Величка Шопова, Зоя Георгиева, Антоний Йорданов, Костадин Димитров, Георги Игнатов, Петър Петров, доц. Павлинка Кацарова, Минко Минков, Иван Вичков, ген. Димитър Цветков, Десислава Желязкова, Александър Радев, Атанаска Тунтова, Стефан Шилев.


В концерта от предизборното турне на ГЕРБ на Античния театър участваха младите изпълнители от Мюзик Айдъл Тома Здравков, Теодор Койчинов, Нора, Преслава Мръвкова, Русина Катърджиева, както и момичета и момчета от танцовата формация към Съюза на глухите. За настроението на публиката се погрижиха Шкумбата и Влади Въргала, както и водещият Деян Славчев - Део. Концертът бе със специалното участие на хитовия изпълнител Веселин Маринов.

Скъпи приятели, когато откривахме кампанията за Европейски парла

©
мент в Пловдив, се обърнах към всички с думите "Здравейте, победители!". Днес ние отново можем да се поздравим, заяви от античната сцена председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. През тези два дни в Пловдив-област видях толкова трудови хора, които не виждат как биха могли да продадат това, което са произвели. Защото има държавна политика да се осъществява контрабанда и да доубива българското родно производство. Това, което видяхме, когато Иван Тотев беше издигнат за водач на листата на ПП ГЕРБ - БСП и ВМРО предприеха ход да запечатат кабинета на кмета и заместник-кмета, с което искаха да покажат: "Внимавай, Иване, къде отидавш!". Много е важно да знаем какво е поведението на БСП и ВМРО в Пловдив, каза още председателят на партията Цветан Цветанов и продължи: Пловдивчани, извиняваме се за това, което направихме през 2007 г. Искам да благодаря на всички общински съветници от ПП ГЕРБ, на всички районни кметове от ПП ГЕРБ, искам да благодаря на всички граждани и жители на Пловдив, на всички структури по райони в Пловдив. Благодаря ви, че повярвате, че ние ще си коригираме грешката. Благодаря ви за това, което правим заедно. От резултата, който постигнахме на евроизборите и в Пловдив-град, и в Пловдив-област сме обнадеждени, че те ще си отидат точно след 5-ти юли, заяви председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, а повече от 4000 души в един глас извикаха: "Победа"!

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: