ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани рекетират "Общинска охрана"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:20 / 04.12.2009Коментари (8)4067
©
По повод обвинения, отправени от пловдивчанин към служителите на "Общинска охрана" ЕАД - Пловдив, че колата на жена му е била повредена при репатриране от паяк, изпълнителният директор на дружеството Тодор Торлаков заяви следното:

"Категорично не отговаря на истината казаното. Случаят, за който става въпрос, стои така. На 21 ноември, в 12 часа, екипаж на "Общинска охрана", който обслужва "паяк" номер 2, репатрира неправилно спрял автомобил форд ескорт с регистрационен номер РВ 7769 ХА, който е бил спрян в зоната на знак В27 и табела за репатриране на ул. "Иван Вазов".

Както е известно, община Пловдив и "Общинска охрана" предприеха масирани действия за "отпушването" от неправилно паркирани автомобили на натоварени артерии в града. Улица "Иван Вазов" е едно от невралгичните места, където непрекъснато стават задръствания и конфликтни ситуации, заради множеството неправилно спрени автомобили. "Общинска охрана" - Пловдив полага настойчиви усилия и в резултат на това проблемът вече е решен в значителна степен.

Въпросният автомобил е бил репатриран на паркинг "Стадиона", където е докаран в 12.30 часа. Около 13 часа там идват собственикът на возилото Любомирка Димитрова и нейният съпруг. Според докладната записка на диспечера на паркинга, съпругът на госпожа Димитрова огледал колата и ритнал с крак гърнето. В следствие на това то се откачило от автомобила и паднало на земята. Съпругът на Любомирка Димитрова извадил фотоапарат и започнал да прави снимки на колата. След това двамата заплатили таксата за репатриране от 31 лева и се помолили возилото да остане на паркинга, докато отстранят повредата.

На 23 ноември обаче получихме жалба от името на Димитрова, с която тя иска от "Общинска охрана" да бъде обезпечена за нанесената повреда, която според жалбата била причинена при репатрирането. 

Като директор на "Общинска охрана" аз извърших проверка на случая и установих, че изнесената в жалбата информация не отговаря на истината, за което има снимки и докладни записки. Намирам за крайно некоректно да се злепоставят служителите на "Общинска охрана" - Пловдив и чрез разпространяването на невярна информация да се накърнява името на тази служба, която работи за поддържането на реда и сигурността в град Пловдив.

Междувременно въпросният форд ескорт, който е доста стар на години автомобил, е престоял на наказателния паркинг 14 дни, за което собственикът би трябвало да заплати по 12 лева на ден престой. Трябва също да се отбележи, че гърнето и тръбите за отработените газове са сериозно корозирали и не са в добро техническо състояние. Приканвам собственика на колата да дойде и да я прибере от наказателния паркинг, за да не трупа дължимата за престоя такса."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Паяците вече се контролират от частна фирма.Общинска охрана не отчита пари от платените пропуски,да не говорим че се издават фалшиви пропуски от някои служители на ОО.Ченгетата взимат по 2 лв на кола хонорар за ескорт.Тоест-не им пука кое какво задръства,а как да вземат 30лв от някой сиромах,защото аз като ходих до въпросния паркинг,кола след 96-та година нямаше.С една дума мишоци.На телефона имам снимка на паркирало на тротоара БМВ Х5(бул Хр.Ботев,пред сладкарница Неделя),което стои с часове,а на мен ми дигат дъртата вектра от 91-ва година при 30 мин престой в пресечка на Хр.Ботев.Да се задавят с наще мангизи дано!
0
 
 
ТЕЗИ ОТ ОБщИНСКА ОХРАНА СА ГНУСНИ СЕЛСКИ БЕКОВЕ! НЕКАДЪРНИЦИ, ИМИТАТОРИ И ПЕ*ЕРАСТИ! А ТОРЛАКОВ ЛИ Е БУРЛАКОВ ЛИ Е НЕ ГО ЗНАЯ, Е ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР, КОЛКОТО ДЯДО МИ - ОВчАРЯ БЕшЕ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА СТАДОТО, КОЕТО ПАСЕшЕ!!! МАЙКА ВИ ***** НЕщАСТНА, ЖАЛКА!!!
+2
 
 
да си е държат тази морга да им заема място на тези гадове !
+2
 
 
Всеки ден минавам по няколко пъти по ул."Иван Вазов".Абсолютни глупости са ,че по улицата "където непрекъснато стават задръствания и конфликтни ситуации, заради множеството неправилно спрени автомобили".До сега не съм попадал в задръстване !!!Най-добре г-н Торлаков да излезе от кабинета си и да се поразходи малко по ул.Иван Вазов и да види "задръстванията и конфликтните ситуации".А знаците за вдигане с паяк са сложени само обшината да прибира глоби. (
0
 
 
"Циганска е душата, циганско е сърцето-о-о, плача аз горката, страдам все по него!"...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Софка заминава
Софка заминава
15:22 / 21.09.2024
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в София
България в еврозоната
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: