Пловдивчани взеха нещата в свои ръце: Само се мрънка, но нищо не се прави

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:55
4034
Родители дадоха прекрасен пример на децата си в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Публикуваме разказа им с малка редакторска намеса, надявайки се и други пловдивчани да последват примера на тези добри хора:

"За доброто и добрия пример трябва да се говори. Ние сме един голям блок в "Южен", сплотени, организирани, даващи добрия пример на нашите и съседски деца.

Преди седмица се събрахме, облагородихме около блока, боядисахме пейки, тенис маси, пред улицата сложихме надпис "Вход", за да имат достъп например медицинските екипи, ако се наложи.

Във връзка с това решихме да съберем и най-малките като награда, както казах, ние държим да сме примерът и героите в техните очи (децата). Събирането мина с рисуване, лакомства, танци, конкурси и други. Доброто е заразно, надяваме се с този пример и други да ни последват. 

Не търсим внимание, а просто даваме пример. Всеки мрънка - "това не ни е наред, този кмет е виновен" и т.н., но стоим и нищо не правим. Затова ние сме твърдо решени да го направим като традиция".

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьорът на джипа, помлял оградата по бул. "Северен", избягал поз...
Двамата, заплашили таксиджия след посещение в публичен дом, са ар...
50-килограмова авиобомба ZC50 е открита в Пловдив от строители
Пръскат извънредно срещу комари около Централна гара в Пловдив
Социалните жилища, които днес откриха в Пловдив, са без акт 16 и ...
Почина проф. Албена Хранова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).