Пловдивчанин: 700 човека сме заложници на трима кметове и тяхното неизпълнено обещание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:11 / 07.09.2024
5625
Трима кметове - едно и също неизпълнено обещание: така определяме ситуацията всички над 700 хора, работещи всеки ден в Индустриална зона Юг в кв. "Кючук Париж". Така читател на Plovdiv24.bg е започнал писмото си до редакцията ни. Ето за какво точно става въпрос:

Здравейте, изпращам Ви снимки на пътя от "въртящия мотокар" на бул. "Кукленско шосе" към завода на Ангел Стоилов. Там има множество предприятия и офиси, за които пътят от снимките е единственият начин хората да стигнат до работните си места. 

Проблемът е от около 20 години, като сме лъгани с различни извиния и прехвърляне на отговорност - кой трябва да преасфалтира пътя? Общината, районното кметство или местните фирми?

Този път е просто забравен от всички управници, за които сме гласували - лятото зеят дупки, а зимата почти не се поддържа. От време на време се запълва някоя дупка, но ВиК бързо се включват с едно "ремонтче" и нови кръпки на кръпките. По този път всеки ден се движат стотици коли, автобуси, а също и тежкотоварни тирове. Като за капак на всичко, при всеки по-силен дъжд, един конкретен участък от 50 метра под тръбите на Топлофикация, се наводнява и неведнъж откъсва работещите от връзка с града. Имаме и доста случаи на наводнени двигатели и спукани гуми. 

Необходимо е спешно закърпване на всички дупки и правилно отводняване. Заобикалянето на дупките вече не е възможно, както се вижда от каучука по ръба на дупките.

Моля, да дадете гласност на проблема, който неведнъж повдигаме, но без трайни решение.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (1)

Още по темата (61):
12.09.2024 Отвориха бул. "Кукленско шосе"
12.09.2024 Пускат движението по Кукленско шосе
04.07.2024 Кметът с оптимистични новини за шофьорите в Пловдив
28.06.2024 Предстои затваряне на част от бул. "Кукленско шосе", няма да бутат стадион "Тодор Диев"
12.06.2024 Строители асфалтират "Кукленско шосе", пускат го до броени дни
24.05.2024 Продължава ремонтът на бул. "Кукленско шосе"
Още новини от Новини от Пловдив:
Пълна мистерия в пловдивско село, издирват тайнствена жена
Пловдив се включва в глобално събитие, обединяващо хора от цял св...
Деца намериха портфейл в парк "Белите брези", издирва се собствен...
Шофьорка, убила дете на пешеходна пътека в Пловдив: Признавам се ...
Служителите на Областна администрация Пловдив слязоха от автомоби...
Момиче краде капачки от автомобил, камера засне всичко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).