Пловдивчанин: В McDonald's е супер мизерно, но затова пък скъпо и бавно

Автор: Георги Кирилов
Коментари (7)
13:53 / 18.06.2024
10972
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изрази огорченията си от ресторанта на McDonald's в центъра на Пловдив. Ето какво ни сподели той:

"С приятел решихме да "съгрешим" днес по обяд и да хапнем малко джънк фууд, като се спряхме на класиката - McDonald's. В Пловдив, на Главната, на слънце, по обяд е доста над 30 градуса, но когато влязохме в "ресторанта" ни лъхна гореща вълна. Попитахме дали на втория етаж има климатик, отговориха ни, че никъде няма, а скоро няма и да има.

Все пак решихме да поръчаме. Първото ни разочарование бе, че за две менюта с крилца и допълнителен сандвич платихме повече, отколкото за обяд за двама в хубав ресторант в центъра на града.

След това започна чакането и наблюдаването на "работния" процес. Момчето, което сглобяваше сандвичите работеше без ръкавици, като периодично бършеше потта си от лицето със същите ръце, с които приготвяше храната ни.

Едва ли след днес отново ще вляза някога в тази закусвалня. McDonald's си беше класика за кривване от пътя на правилното хранене, но се е превърнало в мизерно и скъпо място с ужасна храна.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Известен журналист за Текирдаг: Все едно, че си бях в Пловдив. На...
Най-шумната генерация автомобили организира нощно каране по пловд...
Ето ги новите BMW-та на МВР-Пловдив, полицаи проведоха открити бе...
Бетонният мост в Пловдив вече е в историята
Христо Стоичков: От днес започваме нов живот
Гроздалина Георгиева за "Седмицата на занаятите" в Пловдив: Майст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).