Пловдивчанинът Марин спечели Стар Академи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
00:04 / 19.07.2005
7520
Пловдивчанинът Марин Йончев спечели първо място в първото издание на Звездната Академия в България. Финалът бе изключително оспорван. Първа сцената напусна Вяра, а скоро след това от надпреварата отпадна и Виктория. Накрая останаха двамата сочени още от началото за почти сигурни финалисти и най-очакваните победители - Марин и Ивайло. Гласуването бе доста интензивно и гласовете се променяха постоянно. В крайна сметка обаче победи талантът и невероятния чар на духовития Марин Йончев.

Марин Йончев е роден в Пловдив на 28.01.1988 г. От малък се занимва с пеене и заедно със сестра си са участвале нееднократно в шоуто на малките звезди "Като лъвовете", където е печелил както многобройните увации на публиката, така и първо място. Освен гласовите данни младият пловдивчанин е учил и музикални инструменти. Пианото е един от тях. На рояла в Академията Марин сътвори и първата си авторска песен.

Малко преди самия финал вече известният в цяла България, а скоро и в Кан, Марин изпя оперна ария заедно с една от преподавателките в академията Алис Боварян. Така той доказа и всестранните си качества. По време на престоя си в Академията той пя поп-фолк, рок, поп, опера и с всяка задача се справяше безупречно.

Освен паричната награда от 150 000 лв. младият талант получава и уникалната възможност да представи България на международния конкурс на звездите на Star Academy в Кан, където ще се състезава с другите победители от шоуто по цял свят.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивският университет открива новата академична година
Много големи проблеми с водата в Пловдив от днес
Преподавател в ПУ: Изследователите казват, че са необходими 6 дес...
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).