Пловдивчанка: Почувствах се много унизена в "Кауфланд"!

Автор: Васил Динев
Коментари (86)
10:17 / 26.10.2016
60911
Пловдивчанка се почувства унизена в магазин "Кауфланд". Това разказа самата тя за Plovdiv24.bg. Каква е нейната история? Публикуваме я без редакторска намеса:

Здравейте, искам да разкажа какво ми се случи в неделя вечерта (23 октомври) в магазин "Кауфланд" на "Брезовско шосе".

Влязох с детска количка и бебе на една годинка с идеята да си купя някои неща от промоционалната брошура около 18 часа. Взех дезодорант, който вече беше със сменена цена, другите продукти изобщо липсваха и затова оставих въпросния дезодорант на произволно място. 

На касите помолих клиенти да мина, защото нямам покупки. На изхода обаче бях догонена от охрана за проверка на багажа. Вкараха ме в стая във входа на тоалетните и на въпроса защо съм там, ме попитаха дали съм взела нещо от магазина. 

Отговорих, че не излизам с нищо от там, обясних за това, което съм оставила. Последва едва ли не разпит защо и къде съм го оставила, аз настоявах да проверят багажа ми, включително и детската количка - явно бяха решили, че съм скрила нещо там. 

Проверка обаче нямаше, двамата служители само питаха къде съм оставила дезодоранта. Единият реши, че ще отиде да го търси, дали е на мястото, където казвам. През това време аз с детето и другият служител, който през цялото време гледаше в земята, седях като някакъв престъпник в една стая. 

След това ме накараха да вляза отново в магазина - естествено под охрана, и да им покажа точното място. Естествено прословутият дезодорант си беше точно там, където съм го оставила, трябваше да им го дам!

Следва ухилване от страна на двамата служители - извинявам се за израза, но по-точна дума няма! Попитах няма ли поне да се извинят и последва ново тъпо ухилване и някакво извинение от сорта на "Моля, да ни извините за причиненото неудобство".

Ето как аз с бебешка количка се оказах крадла, без да съм взела нищо само защото явно следят майките с детски колички. Възмутена съм от некадърността и некомпетентността на тези така наречени служители на охраната в "Кауфланд".

Ето как един нормален българин влиза да си пазарува във верига магазини "Кауфланд", а си излиза крадец - наистина се почувствах много унизена.

Това е за моето неделно и последно пазаруване в "Кауфланд". Съжалявам, че изобщо не съобразих да потърся управителя на магазина. Можете да публикувате историята ми - това вероятно се случва и с други хора. Благодаря!

Виж коментарите (86)

Още по темата (63):
29.04.2024 Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
06.01.2024 Пловдивчанка след пазаруване в "Кауфланд": Не се стискам за тези 25 ст., но не разбирам тяхната политика
13.04.2023 Kaufland официално представи новите машини - пъхате и получавате пари!
17.03.2023 Kaufland с официална информация за заплати и осигуровки, сумите са огромни
10.07.2022 Интересна промоция в "Кауфланд"
27.06.2022 "Кауфланд" върна пари на клиент след тяхна грешка
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).