ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Само се чу "Прибирайте си децата, почваме да се бием"! Майките изпаднахме в шок
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 29.07.2024Коментари (24)52342
© Plovdiv24.bg
Материални щети след мач Ботев-Локо. Така читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до медията ни. Публикуваме го с незначителна редакторска намеса:

“Здравейте, бих искала да изкажа възмущението си за “феновете" на българския футбол! Вчера беше така чаканото дерби между Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив. Очакваше се да минат шествия на двата отбора по различни маршрути, като целта беше да няма спречквания, както и да има полиция, която да ни пази живущите в квартала. Да, ама не!

Всичко се случи за секунди - видяхме как 300 човека нахлуват през детския парк, който се намира зад магазин "Триумф" и се чуваше само - "Прибирайте си децата, защото започваме да се бием!"

Майките изпаднахме в шок! Полиция няма! Виждахме само как бягат с разбити глави и целите в кръв, контузени крайници и т.н. Нека премина и към още по-съществената част!

Двете агитки решиха да се сбият на ул. "Тодор Влайков", която води директно към стадион "Христо Ботев". Виждаха се как хвърчат павета, димки, ракети и естествено потрошиха моята кола, както и на още две семейства!

Полицията се появи, опитаха се 10 човека да спрат 500 - как става това? На откриването на “Колежа" имаше 5000 полицаи, та дори и конна полиция?!

На Дерби, за което се знае, че ще има подобни ексцесии, как си позволиха да бъдат толкова малко?! По-точно кой им позволи? При зададен въпрос на Жандармерията "За какво са Ви тези палки, като не ги използвате?", отговорът беше - "Много е светло и не можем да посягаме с тях!"

Моля?! Та защо тогава са изпратени? И ние живущите в района трябва да сме спокойни, защото има полиция ли? Възмутена съм! При опис на Криминалистична полиция за щетите по колите разбрахме, че полицията е длъжна да снима при такива моменти, за да могат да се оправдаят, ако нещо станело с тях! Добре, но защо, когато казахме в Районното, че притежаваме клипове, ни беше отговорено - "Нас това не ни интересува!"

Държавата ни е на Дъното!

И едно обръщение, но не на последно място към “феновете" на двата тима:

Уважаеми фенове, бих искала да Ви попитам - това ли е изразяването на любовта към съответния отбор, от който сте? Така ли подкрепяте футболистите? Ами ако беше пострадало дете? Ако бяхте убили човек с тези камъни?

Вие за мен не сте фенове! Вие сте едно голямо стадо, което ходи праволинейно и въобще не го инетересува какви биха били последствията от подобни действия!

Футболистите трябва да ги е срам от подобни хора като Вас! Спрете да ходите по мачове, защото освен да ги разваляте с подобни случки, друго не правите!!! Благодаря за вниманието!

П.С. от човек,който уважава и подкрепя двата отбора"



Още по темата: общо новини по темата: 58
15.08.2024 »
01.08.2024 »
31.07.2024 »
30.07.2024 »
30.07.2024 »
30.07.2024 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На този стадион не му беше мястото там.Хубаво разрушиха стария,но трябваше да се направи нов градския на гребната база.Но нали има идиотски селски електорат ,който да избира идиоти и селяни им го направиха .
Сподели какво ново....
на 30.07.2024 г.
+2
 
 
Какво не е ясно? Да не си мислите, че на тези им пука за футбол? Не! Идеята е да има напиване, нашмъркване и набиване. Толкова жалка картинка, че направо не знам как на тях не им е жал, сами за себе си. Постройте им още един стадион, що да не. НУЛА , пълна НУЛА полезност от тези групички а и от двата отбора. НУЛА!
+1
 
 
Точно заради такива изцепки и качество на родния футбол, вече не съм и симпатизант даже. Браво на келешите обаче, доказват че има деволюция.
+1
 
 
Малките деца изплашиха 2000 мръсни миризливи фена с лилави венци и дадоха задна. Смешна черно- бяла сган. Важното е, че после набихте 2-3 устройства за тоалетна хартия, сбихте се с един бойлер и откраднахте няколко тоалетни чиннии. Ах колко жалко е да си черно- бял!
-1
 
 
Ари уа, въри ва, ариуа, ей такива селяци напълниха града. Виждаме ги и как шофират, как се бият за паркомясто, с две думи е.. ха мамата на хубавия ни град. Но сакън оооо мой Бутвфъ ний за тебика жа умрем.
+4
 
 
Решението е елементарно!!! Без фенове на дербитата и точка!!!
+3
 
 
От това видео има много работа за полицията,стига да иска да действа.Това са тъпанари и малоумници.Жалко,че полицаите не могат да действат силово.Но едно водно оръдие би свършило добра работа.Защо не го използуват???
0
 
 
Госпожата е права! Цялата селска паплач, която цапа из Пловдив е позор за града ни. Докога ще търпим тези доматени хулигани?! Докога една тумба руски подлоги ще врещят и рушат из парковете?! Докога една руска банда “инвеститори” с говорител ПИМК ще краде в Пловдив?! Докога тези бягащи във всички посоки отрепки ще имигрират в Пловдив от Хасково, Кърджали, Рогош, Скутаре и Стряма?! Единствено феновете на Локо Пловдив прочистват улиците от тази селска паплач!
-2
 
 
Ари Уа, ари Уа, върви на задна. Бест оф Льо папагал.
-1
 
 
А СНИМАЩИЯ ВСЕ ПО НАЗАД И ПО НАЗАД ВЪРВИ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в Русе
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Български национален отбор по футбол
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: