Пловдивчанка: Този го нашамарих, пазете се!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:24 / 24.02.2024
11143
Пловдивчанка предупреди съгражданите си и гостите на града заради двама мъже. Тя пише, че се натъкнала на двама просещи, които по думите ѝ говорили грубости. Това е станало на паркинга пред търговски обекти на бул. "Санкт Петербург". 

"Двама господа неуморно ръкомахат, безцеремонно говорят грубости и просят! Внимавайте, пазете децата настрани, вещите си и заключвайте колите си!", описва поведението им жената, която разпространи и снимки.

С коментар веднага се включи млада дама, която е имала неприятна случка с единия от въпросните:

"Е тоя същия го нашамарих преди две години на същото място. Опита се дори да ми посегне, тръгна да ми мие стъклото на колата и учтиво му казах, че не желая.

След като каза “Няма такива не желаеш", слязох от колата и го помолих да се махне и да не я докосва, той повдигна средството, с което миеше колата си, все едно да замахне да ме удари.

В следващия момент го посрещна един шамар и се замисли, казах му да внимава, ако видя драскотина по колата, докато се върна, паркингът е охраняем с видеокамери, ще си носи последствията, всъщност въобще си нямам идея има ли камери, това е много гадно същество.

Не докосна колата, докато се върнах, на булеварда имаше патрулка, казах им за случая, казаха, че не можели да го изгонят само защото проси… Та наистина, децата настрана, защото не се съобразяват. Трябва да се подадат множество сигнали и да се изметат оттам".

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Талантливо момиче от Пловдив е сред победителите в националния ко...
Посочиха смущаващ факт покрай трагедията със загиналите край "Гра...
Кметът на Пловдив: За три дни решихме голям проблем
Успешна японска компания инвестира 60 млн. лв. в завод край Пловд...
Изтърбушиха бившия White Bar на Главната
Умъртвиха 900 птици в Пловдивско заради огнище на птичи грип


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).