Пловдивчанка: Жената бе прегърнала детето и крещеше на шофьора "Нещастник"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:44
16491
Пловдивчанка се е озовала на мястото на инцидента на булевард "Руски", за който Plovdiv24.bg ви информира, буквално минути след неговото случване. Тя сподели разказа си в социалните мрежи.

"Минах точно 1-2 минути след инцидента. Жената беше прегърнала детето и крещеше на шофьора с думите "Нещастник". Съчувствам й с две ръце, защото аз самата съм майка на две малки деца и дори бяхме заедно, когато преминавахме с колата, но не мога да отреча и вината, която има и тя, за пресичането по средата на отсечката. А само на 15-20 метра има две пешеходни пътеки", казва жената. 

Припомняме, че в момента лявата лента на платното в посока от Централна гара към кръстовището с улица "Гладстон" е затворена за движение. На мястото на произшествието е и водачът на лекия автомобил.

Официално от ОД МВР Пловдив съобщиха:

Около 13.30 ч. днес в сектор "Пътна полиция“ постъпил сигнал за произшествие с пострадали на бул. "Руски“ в Пловдив. Според предварителната информация електромобил "Хюндай“ блъснал неправилно пресичаща пътното платно 48-годишна пешеходка, която бутала детска количка с две деца.

В болница от екип на Спешна медицинска помощ са откарани жената и едното от децата, на около 2 години, което при удара паднало от количката. Изчакват се резултатите от прегледите им. Алкохолната проба на 35-годишния водач на автомобила е отрицателна.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)

Още по темата (3):
25.09.2024 Прокуратурата разследва случая с блъснатите в Пловдив майка и дете
25.09.2024 Инцидентът в Пловдив: Част от детската количка е под автомобила
25.09.2024 Електромобил блъсна неправилно пресичаща жена, бутаща количка с две
деца!
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата разследва случая с блъснатите в Пловдив майка и дет...
РИОСВ влезе в горелия завод до Пловдив
Борисов от Пловдив: Очаквам хората най-сетне да прогледнат
Доживяхме! Започна изграждането на Югоизточния обход на Пловдив
Лидерът на ГЕРБ: Ако някой ми каже, че е направил повече от нас з...
След 18 месеца Пловдив ще има четирилентов скоростен път


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).