ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка към кмета: Не виждате ли, че тънем в мръсотия и мизерия? Къде са хората на "Чистота"?
Автор: Георги Кирилов 12:47 / 15.07.2024Коментари (13)10606
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанка използва една от популярните групи в социалните мрежи, за да изрази възмущението си от нивото на чистота и поддръжката на зелените площи в един от най-големите пловдивски квартали, видя Plovdiv24.bg. Ето какво споделя тя:

Градът и кв. "Кючук Париж" са затънали в мръсотия, г-н Костадин Димитров и г-н Атанас Кунчев - кмет на район "Южен". Вие разхождате ли се из града / квартала, за да го видите, или не Ви е приоритет?!??

Зелените площи, освен в Централна градска част, не се поддържат изобщо тази година. Всичко е занемарено. Нито един човек от фирма "Чистота" това лято не съм видяла да мете, полива или коси в район "Южен".

Всичко е пожълтяло и изсъхнало, занемарено. Парковете и детските площадки са затънали в боклуци и мухи. Къде са хората на "Чистота"?!? Защо до миналата година зелените площи се поддържаха ежедневно и се чистеха, а сега е мизерия навсякъде?! Подадох сигнал за едно конкретно място преди седмица и дотук никакъв резултат.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кметееее?? Къде си кметееее :Д Взехте парите и ви няма, еее то беше яясно ясно, гербаджийски "усвоител". Какво си беше написал на плаката-Работим за Пловдив ??
0
 
 
Абе, много искате всичко да ви се чисти и да ви се прави като у Европа, ама кой даде над 100 милиона общински пари за стадионите на Ботев и Локо? Най-добре, вместо в парка, си идете на стадион Ботев с рейсовете, дето са като сауни. Те хората пари дават за кални бани и за сауни, а вие недоволни. Плюс тва от фекалии на рис некъв се вадят зърна на скъпо кафе.
0
 
 
Парковете в кичука са леш, с изключение на рекламния Белите брези. Кронщад/Талев е в умопомрачително състояние-не се мете,минава се само с духалка на 1 2 седмици. Чешмата не работи от 3 4 години. Детския кът се разпада. Леш леш леш
0
 
 
Следизборният сън е настъпил, по-тихо да не ги събудите.
+1
 
 
Вчера видях как една млада майка купи на детето си сладолед след което хвърли опаковката на земята. Когато детенцето се наведе да я вдигне за да я хвърли и близкото кошче , тя яката му се накара , че събирало боклуци от земята. Явно и за това Кмета е виновен !
0
 
 
Ее в Северен чакахме да окосят парковете, то дойде жегата и всичко изсъхна. Сега чакаме есента бурите да отвеят треволяците и така...
0
 
 
Единствиното нещо, което се гледа е какво да се ремонтира и построи, защото там са парите. но жалкото е че като започне се влачи с години и затруднява и пречи на живущите.Това дето ще ти поливат тревата и ще подрязват храстите не носи пари в ничия касичка. и да никой кмет не обхожда района си за да види какво се случва. аз ако съм на кмета на общината ще им направя график всеки да дава отчет от понеделник до петък къде е обходил и какво е видял. крият се на хладно и дремят.
0
 
 
А не така!Днес сутринта служителка на Чистота издуха изсъхналите кучешки иизпражнения по пейките и катерушките на детската площадка на ул. 3-ти март,напудри всичко и работата е готова.Колко пъти се молим,да се отцепи тази детска площадка от разхождането на кучетата около нея.Чрез сайта за пореден път приканвам кмета да забрани разходка на кучета около площадката!Колкото до духалките този който е разрешил да се ползуват да си ги навре където го сърби!От тая по -голяма гавра с децата ни не виждам!
+1
 
 
А в Тракия тази година е кошмар,господин кмете.Защо ли? Явно кмета има по важни неща от населението.
на 15.07.2024 г.
0
 
 
В Южен със седмици след като почнаха жегите не пускаха една чешмичка в парк. Накрая се обадих, подадох сигнал на паркове и градини и след 1 седмица дойдоха и я пуснаха. Спят и клепат! Само централните площи се поддържат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Български национален отбор по футбол
Катастрофи в България
US Open
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: