Пловдивчанка към кмета: Не виждате ли, че тънем в мръсотия и мизерия? Къде са хората на "Чистота"?

Автор: Георги Кирилов
Коментари (13)
12:47 / 15.07.2024
10779
Пловдивчанка използва една от популярните групи в социалните мрежи, за да изрази възмущението си от нивото на чистота и поддръжката на зелените площи в един от най-големите пловдивски квартали, видя Plovdiv24.bg. Ето какво споделя тя:

Градът и кв. "Кючук Париж" са затънали в мръсотия, г-н Костадин Димитров и г-н Атанас Кунчев - кмет на район "Южен". Вие разхождате ли се из града / квартала, за да го видите, или не Ви е приоритет?!??

Зелените площи, освен в Централна градска част, не се поддържат изобщо тази година. Всичко е занемарено. Нито един човек от фирма "Чистота" това лято не съм видяла да мете, полива или коси в район "Южен".

Всичко е пожълтяло и изсъхнало, занемарено. Парковете и детските площадки са затънали в боклуци и мухи. Къде са хората на "Чистота"?!? Защо до миналата година зелените площи се поддържаха ежедневно и се чистеха, а сега е мизерия навсякъде?! Подадох сигнал за едно конкретно място преди седмица и дотук никакъв резултат.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Делото "Дебора" продължава в Пловдив
Министър идва в Пловдив
Броени дни остават до голямото събитие край Пловдив! Ето я и цяла...
Вътрешният министър за новия директор на МВР Пловдив: Професионал...
МВР Пловдив с нов директор, старият се задържа 22 дни
Фолклорен ансамбъл "Тракия" ще отпразнува с гала спектакъл 50-год...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).